Jouw opdracht uitbesteden aan een Freelance Bedrijfsfotograaf?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische Freelance Bedrijfsfotografen.

Website fotografie 1

Bedrijfsfotografie voor web
Wat is bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie is ontzettend belangrijk voor de branding en conversie van jouw bedrijf. Allereerst geeft het voor een bezoeker direct een beter beeld van de kwaliteit die jullie leveren en door middel van de juiste foto’s converteert een klant sneller.

Wij hebben freelance fotografen in huis die jouw website een compleet nieuwe look geven die past bij jullie stijl. Van portretfoto’s van het team tot productfotografie, alles kan!

Website fotografie 7

15 foto’s
Gemiddeld aantal hoogwaardige foto’s na een shoot van 1,5 uur

tot 20%
Hogere conversie door het gebruik van de juiste foto’s

92%
Vindt het naderhand ineens leuk om voor de camera te mogen staan

Fotografie bij Digital Dinosaurs (onze werkwijze)

Op basis van jouw product of dienst zal onze freelance fotograaf met een plan komen voor de fotoshoot. Hierin worden alle wensen en eisen meegenomen om de meest mooie beelden te realiseren. De fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 uur, waarna de fotograaf aan de slag gaat met de nabewerking. Afhankelijk van de wens voor hoeveelheid foto’s zullen er gemiddeld 15 foto’s van hoogwaardige kwaliteit opgeleverd worden. Indien er meer nodig is (bijvoorbeeld bij productfotografie), is dat natuurlijk altijd in overleg bespreekbaar.

01

Website fotografie 8

Portretfotografie

Portretfotografie wordt vaak gebruikt op de website om bijvoorbeeld het team voor te stellen, of om een beter beeld te geven van de gezichten achter de organisatie. Je straalt daardoor direct meer professionaliteit uit.

02

Website fotografie 9

Bedrijfsfotografie

Bij bedrijfsfotografie worden er onder andere sfeerbeelden gemaakt binnen de organisatie. Denk aan de beelden van kantoren, werkplekken, close-ups van typische kantoorartikelen en het pand. Zo krijgt de bezoeker een beter beeld van de organisatie.

03

Website fotografie 10

Productfotografie

Webshops hebben vaak een groot arsenaal aan producten die maandelijks op de foto moeten. Onze freelance fotograaf zorgt ervoor dat alles strak op beeld komt. Heb je zelf een studio? Dan komt de fotograaf langs. Heb je die niet? Dan kun je alle producten opsturen of langsbrengen en dan zet de fotograaf ze alsnog allemaal professioneel op beeld.

04

Website fotografie 11

Food fotografie

Maak jij de lekkerste gerechten die goed op beeld moeten komen? Voor restaurants hebben we de mogelijkheid voor food fotografie. Hoe het precies in zijn werk gaat hangt af van jouw werkwijze. Stuur hiervoor een berichtje en we maken een plan op maat!

Website fotografie 12

Het belang van goede websitefoto’s

Bezoekers converteren sneller en makkelijker wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste foto’s. Het wekt vertrouwen en straalt professionaliteit uit. Maar het heeft nog meer voordelen.

  1. Foto’s kunnen eindeloos hergebruikt worden voor andere kanalen
  2. Professionele fotografie leidt tot hogere conversiepercentages
  3. Portretfotografie is onder andere goed voor de teambuilding

FAQ fotografie

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik ben er klaar voor om direct te gaan scoren met mooie nieuwe foto’s!

Maybe: ik weet niet zeker of de fotografie de juiste oplossing is voor mijn bedrijf

Website fotografie 13
pijl rechts

Hoe upload ik mijn fotografie-opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

Freelance fotograaf nodig? Upload gratis jouw fotografieverzoek (nieuwe productfoto’s, portretfotografie of bedrijfsfotografie) en ontvang tot wel 5 relevante offertes.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de offerte van een van onze fotografen? Een gespecialiseerde freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal een afspraak maken voor de fotografie.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Je ontvangt een update zodra de foto’s worden bewerkt. Je kunt een afspraak maken voor nog een fotografieklus, of de huidige beelden gebruiken. Vergeet niet een beoordeling achter te laten!

Online marketing gerelateerde vragen?

Haal meer uit jouw website met een marketing freelancer van Digital Dinosaurs. Plaats jouw opdracht gratis online en bekijk de offertes van de dino’s. Vragen over online marketing of de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Menu