Jouw opdracht uitbesteden aan een Web/Grafisch Design Freelancer?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische Website Design Freelancers.

Webdesign 1

Webdesign freelancer
Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerpen van websites. Het bevat verschillende design aspecten zoals het ontwerpen van de webpagina (wireframe), het produceren van visuele content en grafisch design. Onze freelance webdesigners hebben ook de mogelijkheid om logo’s, whitepapers en infographics te ontwerpen.

Webdesign is een onderdeel van web development (website bouwen) en zorgt samen met content marketing (websiteteksten) en SEO-optimalisatie (vindbaarheid) voor een website die gegarandeerd online gaat scoren!

homepagina website design Digital Dinosaurs

75%
van websitebezoekers beoordeelt de betrouwbaarheid van een bedrijf op basis van het design van de website

Afbeeldingen
worden tot wel 60.000x sneller verwerkt door het brein ten opzichte van tekst

7 types
van goed logo design zijn er aanwezig. Mascottes en emblemen zijn wellicht de bekendste types

Webdesign en grafisch design bij Digital Dinosaurs (onze werkwijze)

Op basis van jouw wensen zal een freelance designer aan de slag gaan. Sommige designwerkzaamheden zijn standaard opgenomen in onze andere diensten. Wanneer wij bijvoorbeeld een website voor jou bouwen, dan zul je standaard voorzien zijn van (1) een logo, (2) een wireframe en (3) website afbeeldingen.

Kies het designtype dat je nodig hebt en upload jouw opdracht. Een freelance designer zal zich vervolgens vastbijten in jouw designproject!

01

Webdesign 7

Wireframes

Een wireframe is een ontwerpvoorbeeld van jouw nieuwe homepagina en/of dienstenpagina. Alle elementen van de website zullen in dit design worden opgenomen om een beeld van de site te krijgen voordat deze wordt gebouwd.

02

Webdesign 8

Logo’s

De logo’s die worden ontworpen door onze freelance designers voldoen aan de laatste designstandaarden. Zo zal ieder logo in staat zijn om een verhaal te vertellen en zal het focussen op de associatie met jouw merk of bedrijf.

03

promotiemateriaal affiliate marketing

Website afbeeldingen

Websiteafbeeldingen zijn cruciaal voor een goede (eerste) indruk. De afbeeldingen worden altijd afgestemd op het doel van de pagina. Ook zal rekening worden gehouden met de brand eigenschappen zoals kleuren, formaat en designtype.

04

Webdesign 9

Promotiemateriaal

Banners, folders, posters etc. nodig voor jouw online campagnes? De freelance designers kunnen promotiemateriaal ontwerpen voor jouw Google Display en social media campagnes (LinkedIn, Facebook en Instagram)

05

Webdesign 10

Infographics

Infographics kunnen zorgen voor een stijging in websitebezoekers van wel 12%! Alle infographics die worden ontworpen door de freelance designers zijn gefocust op het overdragen van informatie op een leuke en begrijpelijke manier.

06

Webdesign 11

Whitepapers

Wij ontwerpen whitepapers altijd volgens de standaarden van jouw merk. De juiste brandkleuren, vormen en layout: overal wordt rekening mee gehouden. Heb je nog geen whitepaper? Laat deze dan direct door onze content marketeers schrijven!

FAQ webdesign

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik heb direct een aantal geweldige designs nodig!

Maybe: ik weet niet zeker of ik mijn designs wil uitbesteden

Webdesign 12
pijl rechts

Hoe scoor ik mijn design opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

Design freelancer nodig? Upload gratis jouw design opdracht (van wireframes, tot visitekaartjes) en ontvang tot wel 4 relevante offertes.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de design offerte? Een gespecialiseerde design freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal jouw ideeën tot leven brengen.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Je ontvangt een update zodra jouw designs zijn afgerond. Download jouw bestanden direct en gaat door met de volgende opdracht!

Webdesign gerelateerde vragen?

Haal het maximale uit jouw designs met een design freelancer van Digital Dinosaurs. Plaats jouw opdracht gratis online en bekijk de offertes van de dino’s. Vragen over web design of de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Menu