Het digitale marketing platform uitgelegd

Bij Digital Dinosaurs kun jij in een mum van tijd online marketing opdrachten plaatsen en laten voltooien door specialisten, zonder gedoe. De aanmelding is gratis en je kunt direct aan de slag! Geen opzegtermijnen of addertjes, maar 24/7 service. Dat is online marketing anno nu.

stappenplan digitaal marketing platform - Digital Dinosaurs

Meld je aan
Gratis. Binnen 2 minuten.

Stap 1 - account aanmaken - Digital Dinosaurs

1

Het aanmelden bij Digital Dinosaurs is geheel gratis. Dit is nodig om jouw opdracht te kunnen uitzetten. Het enige wat we nodig hebben zijn de standaard gegevens van jouw bedrijf en we willen weten met wie we het genoegen hebben.

Stap 1 – Aanmelden0%
0%

Upload jouw opdracht
Gratis. 100% vrijblijvend.

Stap 2 - opdracht plaatsen - Digital Dinosaurs

2

Na het aanmaken van een account kun je een opdracht plaatsen. Kies het gewenste online marketing specialisme, omschrijf de opdracht en bepaal het budget + de deadline. Uniek in NL: levering binnen 24 uur. Heb je een spoedje? Geef dit dan aan. Beschikbare dino’s zullen voor een meerprijs jouw opdracht binnen 24 uur kunnen afronden.

Stap 2 – Opdracht uploaden25%
25%

Vind een match
Binnen 24 uur een dino.

Stap 3 - voorstellen ontvangen - Digital Dinosaurs

3

Onze dino’s krijgen een melding zodra jouw opdracht online komt. Je ontvangt dan binnen 24 uur gemiddeld 2-4 offertes. Bekijk de offertes, skills & feedback van de freelancers en beslis! Zodra je de offerte accepteert en de betaling hebt voldaan, gaat de gekozen dino voor jou aan de slag. Vragen, opmerking en aanvullende bestanden kunnen via de beschikbare chat worden gedeeld.

Stap 3 – Match met dino50%
50%

Download het resultaat
Direct een update.

Stap 4 - werk samen met een dino - Digital Dinosaurs

4

Zodra de dino klaar is met de opdracht wordt deze ingeleverd. Jij krijgt direct per mail een melding wanneer dit gebeurt zodat je het resultaat meteen kunt downloaden. Wil je graag een revisie? Dan kan dit uiteraard nog doorgegeven worden.

Stap 4 – Download resultaat75%
75%

Plaats een nieuwe opdracht
Gemakkelijk via jouw account.

Stap 5 - opdracht afronden en door - Digital Dinosaurs

5

Als alles akkoord is moet je de opdracht enkel nog afronden. De freelancer zal dan worden uitbetaald. Tevreden over de geleverde dienst? Dan kun je meteen een nieuwe opdracht plaatsen. Ook tevreden over de dino? Je kunt deze nieuwe opdracht dan zelfs weer aan dezelfde dino toewijzen.

Stap 5 – Afronden en nieuwe opdracht plaatsen100%
100%

Waar mogen wij jou mee helpen?

Naast de standaard werkzaamheden hebben we ook de mogelijkheid om maatwerk opdrachten te verzorgen. Een specifiek team van specialisten staat klaar om maatwerk te voltooien of om terugkerende opdrachten op te pakken. Vragen over het werk of het systeem? Neem dan eenvoudig contact op, we kijken ernaar uit!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu