Aan de slag als freelance dino

Als dino bij Digital Dinosaurs kun jij gemakkelijk vanuit huis bijverdienen met jouw specialiteit. De aanmelding is geheel gratis en je kunt direct gebruikmaken van de voordelen. Leer verder in jouw vak en word de beste dino van de kudde.

Stappenplan freelancers digital marketing - Digital Dinosaurs

Registeren & aanmelden
Gratis. Binnen 1 minuut.

Stap 1 - maak account aan dino - Digital Dinosaurs

1

Binnen 1 minuut gratis inschrijven. Vertel wie je bent en wat we allemaal van je moeten weten en laat ons zien op welke gebieden wij jou in kunnen zetten.

Stap 1 – Gratis registreren0%
0%

Screening
Digital Dinosaur intake.

Stap 2 - controle - Digital Dinosaurs

2

Na aanmelding voert Digital Dinosaurs een korte check uit. Om zeker te weten dat je bent wie je zegt dat je bent, spreken we je graag even over de telefoon om vervolgens een opdracht te sturen als toelatingstest. Wij gaan tenslotte voor kwaliteit, dus die moeten we kunnen garanderen.

Stap 2 – Telefonische intake20%
20%

Aan de slag
Direct opdrachten accepteren.

Stap 3 - vind opdracht - Digital Dinosaurs

3

Zodra het formele deel achter de rug is, gaat het feest pas echt beginnen. In jouw profiel zie je een overzicht van openstaande opdrachten. Je ontvangt per mail een melding zodra er een nieuwe opdracht online komt. Pick one, en je kunt beginnen!

Stap 3 – Opdrachten accepteren40%
40%

Offerte opmaken
Overtuig de opdrachtgever.

Stap 4 - Maak een voorstel - Digital Dinosaurs

4

Zie je een opdracht die jou aanspreekt? Stuur de opdrachtgever dan een offerte toe. Geef hierin aan wat jij voor de opdrachtgever kunt betekenen en tegen welke prijs. Ook geef je op dit punt de geplande deadline aan.

Stap 4 – Offerte opsturen60%
60%

Het is een match!
Ga direct aan de slag.

Stap 5 - Lever de opdracht in - Digital Dinosaurs

5

Accepteert de opdrachtgever jouw offerte? Gefeliciteerd! Het bedrag wordt direct aan Digital Dinosaurs betaald op het moment van acceptatie. Zo ben jij verzekerd van betaling en kun je met een gerust hart aan de opdracht beginnen.

Stap 5 – Aan de slag80%
80%

Laat je uitbetalen
Het geld direct op jouw balans.

Stap 6 - Laat je uitbetalen - Digital Dinosaurs

6

Opdracht opgeleverd en akkoord door de opdrachtgever? Het bedrag wordt dan direct gestort op jouw account. Uitbetalen? Het geld staat binnen 2/3 werkdagen op je rekening!

Stap 6 – Uitbetalen100%
100%

Sluit je vandaag nog aan bij de kudde

Zit je nog met vragen of andere onduidelijkheden? Neem dan contact op. Als je klaar bent om aan de slag te gaan kun jij je direct aanmelden.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Online Marketing Freelancers Gezocht [2020] | RAWR!

Als online marketing freelancer nieuwe opdrachten binnenhalen? ✔️Meld je aan bij Digital Dinosaurs en kom gratis in contact met awesome opdrachtgevers!

Menu