Een vrijblijvende strategiesessie voor ondernemers die willen scoren

Maak van 2020 een online topjaar!

Dino in raket zoekwoordenonderzoek mobiel - Digital Dinosaurs

Inhoud van de strategiesessie

  • Een goed beeld van wat wij samen kunnen bereiken
  • Direct inzicht in jouw huidige online marketing situatie
  • Toepasbare marketing tips voor meer online succes
  • Trucjes om het maximale uit jouw online advertenties te halen
  • Een eerste strategieopzet die jou gaat helpen scoren in 2020
  • Mogelijkheid tot het begin van een prachtige samenwerking

Strategiesessie FAQ

Voor wie is een strategiesessie geschikt?
Geven jullie garantie?
De strategiesessie is gratis. Waarom is dat?
Wat zijn de kosten voor online marketing?
Voor wie is een strategiesessie geschikt?

Een strategiesessie is ideaal voor ondernemers die online willen groeien en bereidt zijn hierin te investeren. Tijdens de sessie bekijken wij niet alleen of het product of dienst potentie heeft, maar ook of er een klik is tussen jou en Digital Dinosaurs. Dit is immers cruciaal om online succes te boeken.

Geven jullie garantie?

Op het gebied van online marketing is het erg lastig om keiharde garanties af te geven. Het online succes staat of valt namelijk met meer dan 200 verschillende factoren. Hetgeen wij wel kunnen garanderen is dat onze freelance experts hun jarenlange kennis en ervaring voor de volle 100% zullen inzetten om jouw online doelstellingen te behalen.

De strategiesessie is gratis. Waarom is dat?

Het is voor ons cruciaal dat wij een match hebben en dat wij geloven in jouw product of dienst. Online succes staat of valt hier immers mee. Tijdens de strategiesessie komen wij er snel genoeg achter of het in dit geval een goede match is.

Let er op! Strategiesessies zijn niet voor iedereen. Mocht je nou geen budget beschikbaar hebben, download dan onze SEO-whitepaper. Deze stelt jou in staat om zelf (kosteloos) essentiële verbeteringen op jouw website door te voeren. Mocht je na verloop van tijd klaar zijn om echt online te groeien, dan raden wij je zeker aan om de strategiesessie in te plannen!

Wat zijn de kosten voor online marketing?

De kosten van online marketing zijn geheel afhankelijk van jouw eigen doelstellingen. Vandaar dat wij tijdens de strategiesessie bepalen welke aanpak het beste voor jou zou kunnen werken (maatwerk). Uiteraard krijg je dan ook een voorstel van de (maandelijkse) prijsindicatie. Hierin nemen wij alle punten mee die nodig zijn om online echt lekker te knallen met jouw product of dienst!

Vul het formulier in

Menu