Zakelijke communicatie
LinkedIn marketing

De advertentiemogelijkheden zijn toegenomen en daarmee de populariteit ook. Met advertenties op LinkedIn heb je nu de mogelijkheid om content, diensten, producten, of je bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze dino’s ontwikkelen een maatwerk strategie om de gestelde doelen op dit zakelijke platform te realiseren.

94% van communicatie is B2B gerelateerd 

94%
94%

91% van executives vindt content op LinkedIn erg relevant

91%
91%
LinkedIn marketing- Digital Dinosaurs
LinkedIn marketing- Digital Dinosaurs

De mogelijkheden van LinkedIn

Doordat LinkedIn is gericht op zakelijk ondernemen, hebben gebruikers een gedetailleerd profiel over hun werk en achtergrond. Dit biedt fantastische mogelijkheden om heel gericht te targeten met advertenties. Zo kun je niet alleen op locaties richten, maar bijvoorbeeld ook op genoten opleiding, niveau of type baan. Onze dino’s spelen daar met de volgende diensten op in:

Browser free iconProfessionele bedrijfspagina

Geef inzicht in jouw bedrijf en de bijbehorende cultuur. Deel vacatures, bedrijfsgegevens, succesvolle cases en nog veel meer.

Change free iconMaatwerk strategie

LinkedIn is duur. Een maatwerk strategie is nodig om de kosten niet uit de (dino)klauwen te laten lopen en doelstellingen te behalen.

Calendar free iconContentkalenders

Breng jouw merk via pakkende posts voortdurend onder de aandacht bij jouw netwerk.

Video player free iconCampagnes

Werf nieuw personeel, of kondig de lancering van een nieuw product aan. LinkedIn kan hierbij helpen

Direct een bedrijfsprofiel op de grootste zakelijke netwerksite? Leg de focus op werving of selectie, promoot een product of dienst of zet vol in op branding. Waar kunnen onze dino’s jou mee van dienst zijn? Laat 1 van onze professionals zich vandaag nog vastbijten in jouw opdracht. 

Wat is LinkedIn marketing?
Jouw bedrijf in de zakelijke spotlight

LinkedIn is een social media netwerk dat speciaal ontworpen is om carrièretijgers en bedrijfsprofessionals met elkaar te verbinden. Meer dan 65 miljoen professionals gebruiken LinkedIn om hun carrière of bedrijf een boost te geven. Digital Dinosaurs helpt jou met het behalen van jouw professionele doelen via organische (gratis) content of betaalde advertenties.

#1
traffic generator van alle social media kanalen

45k
Is het gemiddelde jaarinkomen van gebruikers

500 mln.
gebruikers zitten er maandelijks op LinkedIn

Het prijskaartje

LinkedIn marketing prijs - Digital Dinosaurs

Doordat je gericht kunt targeten op LinkedIn, liggen prijzen voor een advertentie aanzienlijk hoger in vergelijking met Facebook. Prijzen per klik beginnen bij 2 euro, maar liggen uiteindelijk vaak rond of boven de 3 euro. Het bedrag kan dus flink oplopen en een goede strategie is dus een vereiste om de doelstellingen te behalen.

Conversies scoren

Adverteren op LinkedIn - Digital Dinosaurs

De hoge prijs dwingt je goed na te denken over het doel van de advertentie. Het belangrijkste voor het scoren van de conversie: zorg dat de landingspagina feilloos aansluit bij het bericht in de advertentie en dat alle contactgegevens en call-to-actions voor het oprapen liggen. Onze dino’s houden altijd rekening met deze punten.

Hulp nodig?

Extra vragen over de mogelijkheden van LinkedIn marketing? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Social media dienst banner - Digital Dinosaurs
Social media dino
Menu