Jouw opdracht uitbesteden aan een LinkedIn Marketing Freelancer?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische LinkedIn Marketing Freelancers.

LinkedIn marketing 1

Zakelijke communicatie
LinkedIn marketing

De advertentiemogelijkheden zijn toegenomen en daarmee de populariteit ook. Met advertenties op LinkedIn heb je nu de mogelijkheid om content, diensten, producten, of je bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze dino’s ontwikkelen een maatwerk strategie om de gestelde doelen op dit zakelijke platform te realiseren.

94% van communicatie is B2B gerelateerd 

94%
94%

91% van executives vindt content op LinkedIn erg relevant

91%
91%
LinkedIn marketing- Digital Dinosaurs

Ga jij voor een eenmalige Instagram marketing opdracht of een vaste samenwerking?

De mogelijkheden van LinkedIn

Doordat LinkedIn is gericht op zakelijk ondernemen, hebben gebruikers een gedetailleerd profiel over hun werk en achtergrond. Dit biedt fantastische mogelijkheden om heel gericht te targeten met advertenties. Zo kun je niet alleen op locaties richten, maar bijvoorbeeld ook op genoten opleiding, niveau of type baan. Onze dino’s spelen daar met de volgende diensten op in:

Browser free iconProfessionele bedrijfspagina

Geef inzicht in jouw bedrijf en de bijbehorende cultuur. Deel vacatures, bedrijfsgegevens, succesvolle cases en nog veel meer.

Change free iconMaatwerk strategie

LinkedIn is duur. Een maatwerk strategie is nodig om de kosten niet uit de (dino)klauwen te laten lopen en doelstellingen te behalen.

Calendar free iconContentkalenders

Breng jouw merk via pakkende posts voortdurend onder de aandacht bij jouw netwerk.

Video player free iconCampagnes

Werf nieuw personeel, of kondig de lancering van een nieuw product aan. LinkedIn kan hierbij helpen

Direct een bedrijfsprofiel op de grootste zakelijke netwerksite? Leg de focus op werving of selectie, promoot een product of dienst of zet vol in op branding. Waar kunnen onze dino’s jou mee van dienst zijn? Laat 1 van onze professionals zich vandaag nog vastbijten in jouw opdracht. 

Wat is LinkedIn marketing?
Jouw bedrijf in de zakelijke spotlight

LinkedIn is een social media netwerk dat speciaal ontworpen is om carrièretijgers en bedrijfsprofessionals met elkaar te verbinden. Meer dan 65 miljoen professionals gebruiken LinkedIn om hun carrière of bedrijf een boost te geven. Digital Dinosaurs helpt jou met het behalen van jouw professionele doelen via organische (gratis) content of betaalde advertenties.

#1
traffic generator van alle social media kanalen

45k
Is het gemiddelde jaarinkomen van gebruikers

500 mln.
gebruikers zitten er maandelijks op LinkedIn

Het prijskaartje

LinkedIn marketing prijs - Digital Dinosaurs

Doordat je gericht kunt targeten op LinkedIn, liggen prijzen voor een advertentie aanzienlijk hoger in vergelijking met Facebook. Prijzen per klik beginnen bij 2 euro, maar liggen uiteindelijk vaak rond of boven de 3 euro. Het bedrag kan dus flink oplopen en een goede strategie is dus een vereiste om de doelstellingen te behalen.

Conversies scoren

Adverteren op LinkedIn - Digital Dinosaurs

De hoge prijs dwingt je goed na te denken over het doel van de advertentie. Het belangrijkste voor het scoren van de conversie: zorg dat de landingspagina feilloos aansluit bij het bericht in de advertentie en dat alle contactgegevens en call-to-actions voor het oprapen liggen. Onze dino’s houden altijd rekening met deze punten.

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik wil graag direct online gaan scoren met mijn merk op LinkedIn!

Maybe: ik weet niet zeker of LinkedIn voor mij geschikt is

LinkedIn marketing 7
pijl rechts

Hoe voltooi ik mijn LinkedIn marketing opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

LinkedIn marketing nodig? Upload binnen 1 minuut gratis jouw opdracht (betaalde campagnes of contentkalenders op Facebook, Instagram of LinkedIn) en ontvang tot wel 4 relevante offertes van onze freelance experts.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de LinkedIn marketing offerte? Een gespecialiseerde Instagram marketing freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal de campagne of contentkalender opzetten en optimaliseren.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Als het een eenmalige opdracht betreft ontvangt je een update zodra deze klaar is. Doorlopende LinkedIn optimalisatie? Bekijk dan onderstaande opties. Wij verzorgen dan de volledige setup + de maandelijkse optimalisatie van de content & advertenties.

Ga met een vaste samenwerking voor constante online groei

Alleen voor ondernemers die serieus willen doorpakken

01

LinkedIn marketing 8

Eigen social media team

In overleg bepalen wij welke social media diensten nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen (Facebook, Instagram of LinkedIn). Dit strategische plan zal worden uitgevoerd door een team van freelance specialisten met 1 vast contactpersoon. Dat is efficiënt groeien!

02

LinkedIn marketing 9

Alles via 1 factuur

Toegang tot alle Social Media diensten en slechts 1 factuur betalen? Bespaar jezelf de moeite van (1) het zoeken naar geschikte Social Media freelancers (2) het factureren aan talloze verschillende partijen. We got your back!

03

LinkedIn marketing 10

Probleemloos groeien

Komen wij er tijdens de samenwerking achter dat jouw bedrijf meer kan profiteren van een ander social media platform (Facebook, Instagram of LinkedIn), dan zullen wij deze toevoegen of omwisselen. Zo wordt het social media budget optimaal ingezet.

Onze Social Media samenwerkingspakketten

Wij bieden 3 standaard vaste Social Media samenwerkingspakketten. Uit ervaring is gebleken dat deze pakketten alle benodigde elementen bevatten om online te scoren en jouw Social Media bedrijfsdoelstellingen te behalen. Uiteraard kunnen wij een maatwerk pakket voor jouw samenstellen mocht dat nodig zijn. Plan daarvoor direct een intake!

Meest gekozen

Vliegende start


400/pm
exclusief advertentiekosten

Doorbijters


800/pm
exclusief advertentiekosten

Marktleiders


1200/pm
exclusief advertentiekosten

Zichtbaarheid op social media platform124
Aantal posts per maand61218+
Maatwerk beeldmateriaalVoor 3 posts/advertentiesVoor 6 posts/advertentiesVoor 12 posts/advertenties
Betaalde campagne123
Blogberichten

12
Monitoren van comments, reviews en vragen

Per 4 dagenDagelijks
Persoonlijke meetings voor evaluatie en strategiebepalingPer kwartaalPer kwartaalPer maand
Gepersonaliseerd dashboard met betaalde goal voltooiingen (leads & conversies). LinkedIn marketing 11 LinkedIn marketing 11 LinkedIn marketing 11
Executive Social Media Expert LinkedIn marketing 11 LinkedIn marketing 11 LinkedIn marketing 11
Ga ook online scoren met social media!plan mijn intakeplan mijn intakeplan mijn intake

Vragen over LinkedIn marketing?

Extra vragen over de mogelijkheden van LinkedIn marketing? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Social media dienst banner - Digital Dinosaurs
Social media dino
LinkedIn Marketing Freelancers helpen jou scoren op het grootste zakelijke social media platform

Laat onze freelance Linkedin Marketing experts helpen om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen op LinkedIn. Van Inmails, tot gerichte advertenties en van een professionele bedrijfspagina tot unieke gratis bijdrages. Val op en scoor op LinkedIn met de hulp van onze freelancers.

Service Type: LinkedIn Marketing

Price: $$-$$$

Currency: EUR

Menu