# Succes
Instagram marketing

Met Instagram marketing wordt geprobeerd om een deel van de 500 miljoen dagelijkse gebruikers om te toveren in loyale fans en converterende klanten. Onze dino’s maken hierbij gebruik van organische (gratis) contentkalenders of betaalde foto, video, carrousel of story campagnes.

70% van gebruikers zoekt een merk op via Instagram

70%
70%

72% van gebruikers kocht een product dat zij op Insta zagen

72%
72%
Instagram social media marketing - Digital Dinosaurs
Instagram social media marketing - Digital Dinosaurs

De mogelijkheden van Instagram

Met meer dan 200 miljoen gebruikers die dagelijks de pagina van een bedrijf bezoeken, is dit het uitgelezen platform om jouw doelgroep via pakkende hashtags en crazy content te bereiken en te overtuigen. Waar Facebook subliem is in het delen van teksten en verhalen, is Instagram gemaakt voor het overbrengen van emoties via beeldmateriaal. Onze dino’s doen dit op de volgende manier:

Instagram free iconProfessionele bedrijfspagina

Hiermee krijg je direct waardevolle inzichten in jouw doelgroep en het gebruikersgedrag.

Research free icon#Hastagonderzoek

Lokaliseer je doelgroep. Een onderzoek waarbij wordt gekeken welke hashtags je moet gebruiken.

Calendar free iconContentkalenders

Bouw een loyale fanbase door meerdere keren per week unieke content te plaatsen.

Video player free iconCampagnes

Gebruik van jouw beeldmateriaal om foto, video, carrousel & story campagnes op te zetten.

Zet direct een advertentie of contentkalender op van jouw merk! Breng het onder de aandacht op het grootste social media platform ter wereld. Een loyale fanbase, meer bekendheid en uiteindelijk meer verkopen? Schakel vandaag nog een professionele dino in.

Wat is Instagram marketing?
Jouw bedrijf onder de aandacht

Als bedrijf is een profiel op Instagram essentieel. Jouw volgers (en potentiële klanten) zijn namelijk actief naar jouw merk op zoek. Het platform biedt jouw de mogelijkheid om klanten gedurende het gehele verkooptraject te voorzien van pakkend en begeleidend beeldmateriaal om hiermee de aankoopbeslissing te versnellen en optimaliseren.

200 mln.
gebruikers bezoeken dagelijks een bedrijfspagina

4.2 mld.
likes worden er dagelijks uitgedeeld

53 min.
is de gemiddelde bestedingstijd per dag

Organisch of betaald
Het #hashtagonderzoek

Hashtag onderzoek - Digital Dinosaurs

#Geen #post #kan #zonder #hashtags. De hekjes staan symbool voor Instagram en worden gebruikt door gebruikers om gemakkelijk foto’s van hun favoriete onderwerp te vinden. Jouw post heeft tot wel 12,6% meer engagement wanneer er tenminste één hashtag wordt gebruikt. Tijdens het hashtagonderzoek letten onze dino’s op de volgende punten:

Shooting target free icon

Niches. Deze zijn erg waardevol en zullen jouw post bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Wellicht minder populair, maar daardoor des te specifieker en uiteindelijk ook effectiever. Je scoort hierdoor sneller een loyale fanbase.

Rock free icon

Hashtag valkuilen. #love heeft 1 miljard posts(!) Ongelofelijk aantrekkelijk denk je wellicht. Helaas, deze tags zijn meestal waardeloos. Je post zal namelijk niet opvallen en al heel snel uit de “latest posts” verdwenen zijn.

Building free icon

Actualiteit. Door constant de laatste ontwikkelen in hashtags te verwerken blijft de content vers en relevant. Ook toont dit aan bezoekers dat ze met een flexibele en moderne partij te maken hebben.

Trophy free icon

Competitie. Beter goed gestolen dan slecht bedacht. Onze dino’s jagen altijd op de beste hashtags die gebruikt worden door influencers en concurrenten. Op die manier zul je nooit achter de feiten aanlopen.

Hulp nodig?

Extra vragen over de mogelijkheden van Facebook marketing? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Social media dienst banner - Digital Dinosaurs
Social media dino
Menu