Jouw opdracht uitbesteden aan een Instagram Marketing Freelancer?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische Instagram Marketing Freelancers.

Instagram marketing 1

# Succes
Instagram marketing

Met Instagram marketing wordt geprobeerd om een deel van de 500 miljoen dagelijkse gebruikers om te toveren in loyale fans en converterende klanten. Onze dino’s maken hierbij gebruik van organische (gratis) contentkalenders of betaalde foto, video, carrousel of story campagnes.

70% van gebruikers zoekt een merk op via Instagram

70%
70%

72% van gebruikers kocht een product dat zij op Insta zagen

72%
72%
Instagram social media marketing - Digital Dinosaurs

Ga jij voor een eenmalige Instagram marketing opdracht of een vaste samenwerking?

De mogelijkheden van Instagram

Met meer dan 200 miljoen gebruikers die dagelijks de pagina van een bedrijf bezoeken, is dit het uitgelezen platform om jouw doelgroep via pakkende hashtags en crazy content te bereiken en te overtuigen. Waar Facebook subliem is in het delen van teksten en verhalen, is Instagram gemaakt voor het overbrengen van emoties via beeldmateriaal. Onze dino’s doen dit op de volgende manier:

Instagram free iconProfessionele bedrijfspagina

Hiermee krijg je direct waardevolle inzichten in jouw doelgroep en het gebruikersgedrag.

Research free icon#Hastagonderzoek

Lokaliseer je doelgroep. Een onderzoek waarbij wordt gekeken welke hashtags je moet gebruiken.

Calendar free iconContentkalenders

Bouw een loyale fanbase door meerdere keren per week unieke content te plaatsen.

Video player free iconCampagnes

Gebruik van jouw beeldmateriaal om foto, video, carrousel & story campagnes op te zetten.

Wat is Instagram marketing?
Jouw bedrijf onder de aandacht

Hashtag onderzoek - Digital Dinosaurs

Als bedrijf is een profiel op Instagram essentieel. Jouw volgers (en potentiële klanten) zijn namelijk actief naar jouw merk op zoek. Het platform biedt jouw de mogelijkheid om klanten gedurende het gehele verkooptraject te voorzien van pakkend en begeleidend beeldmateriaal om hiermee de aankoopbeslissing te versnellen en optimaliseren.

200 mln.
gebruikers bezoeken dagelijks een bedrijfspagina

4.2 mld.
likes worden er dagelijks uitgedeeld

53 min.
is de gemiddelde bestedingstijd per dag

Organisch of betaald
Het #hashtagonderzoek

#Geen #post #kan #zonder #hashtags. De hekjes staan symbool voor Instagram en worden gebruikt door gebruikers om gemakkelijk foto’s van hun favoriete onderwerp te vinden. Jouw post heeft tot wel 12,6% meer engagement wanneer er tenminste één hashtag wordt gebruikt. Tijdens het hashtagonderzoek letten onze dino’s op de volgende punten:

Shooting target free icon

Niches. Deze zijn erg waardevol en zullen jouw post bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Wellicht minder populair, maar daardoor des te specifieker en uiteindelijk ook effectiever. Je scoort hierdoor sneller een loyale fanbase.

Rock free icon

Hashtag valkuilen. #love heeft 1 miljard posts(!) Ongelofelijk aantrekkelijk denk je wellicht. Helaas, deze tags zijn meestal waardeloos. Je post zal namelijk niet opvallen en al heel snel uit de “latest posts” verdwenen zijn.

Building free icon

Actualiteit. Door constant de laatste ontwikkelen in hashtags te verwerken blijft de content vers en relevant. Ook toont dit aan bezoekers dat ze met een flexibele en moderne partij te maken hebben. Zorg hierbij wel voor consistentie.

Trophy free icon

Competitie. Beter goed gestolen dan slecht bedacht. Onze dino’s jagen altijd op de beste hashtags die gebruikt worden door influencers en concurrenten. Op die manier zul je nooit achter de feiten aanlopen.

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik wil graag online gaan scoren met mijn merk op Instagram!

Maybe: ik weet niet zeker of Instagram marketing voor mij geschikt is

Instagram marketing 7
pijl rechts

Hoe voltooi ik mijn Instagram marketing opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

Instagram marketing nodig? Upload binnen 1 minuut gratis jouw opdracht (betaalde campagnes of contentkalenders op Facebook, Instagram of LinkedIn) en ontvang tot wel 4 relevante offertes van onze freelance experts.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de Instagram marketing offerte? Een gespecialiseerde Instagram marketing freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal de campagne of contentkalender opzetten en optimaliseren.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Als het een eenmalige opdracht betreft ontvangt je een update zodra deze klaar is. Doorlopende Instagram optimalisatie? Bekijk dan onderstaande opties. Wij verzorgen dan de volledige setup + de maandelijkse optimalisatie van de content & advertenties.

Ga met een vaste samenwerking voor constante online groei

Alleen voor ondernemers die serieus willen doorpakken

01

Instagram marketing 8

Eigen social media team

In overleg bepalen wij welke social media diensten nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen (Facebook, Instagram of LinkedIn). Dit strategische plan zal worden uitgevoerd door een team van freelance specialisten met 1 vast contactpersoon. Dat is efficiënt groeien!

02

Instagram marketing 9

Alles via 1 factuur

Toegang tot alle Social Media diensten en slechts 1 factuur betalen? Bespaar jezelf de moeite van (1) het zoeken naar geschikte Social Media freelancers (2) het factureren aan talloze verschillende partijen. We got your back!

03

Instagram marketing 10

Probleemloos groeien

Komen wij er tijdens de samenwerking achter dat jouw bedrijf meer kan profiteren van een ander social media platform (Facebook, Instagram of LinkedIn), dan zullen wij deze toevoegen of omwisselen. Zo wordt het social media budget optimaal ingezet.

Onze Social Media samenwerkingspakketten

Wij bieden 3 standaard vaste Social Media samenwerkingspakketten. Uit ervaring is gebleken dat deze pakketten alle benodigde elementen bevatten om online te scoren en jouw Social Media bedrijfsdoelstellingen te behalen. Uiteraard kunnen wij een maatwerk pakket voor jouw samenstellen mocht dat nodig zijn. Plan daarvoor direct een intake!

Meest gekozen

Vliegende start


400/pm
exclusief advertentiekosten

Doorbijters


800/pm
exclusief advertentiekosten

Marktleiders


1200/pm
exclusief advertentiekosten

Zichtbaarheid op social media platform124
Aantal posts per maand61218+
Maatwerk beeldmateriaalVoor 3 posts/advertentiesVoor 6 posts/advertentiesVoor 12 posts/advertenties
Betaalde campagne123
Blogberichten

12
Monitoren van comments, reviews en vragen

Per 4 dagenDagelijks
Persoonlijke meetings voor evaluatie en strategiebepalingPer kwartaalPer kwartaalPer maand
Gepersonaliseerd dashboard met betaalde goal voltooiingen (leads & conversies). Instagram marketing 11 Instagram marketing 11 Instagram marketing 11
Executive Social Media Expert Instagram marketing 11 Instagram marketing 11 Instagram marketing 11
Ga ook online scoren met social media!plan mijn intakeplan mijn intakeplan mijn intake

Vragen over Instagram marketing?

Extra vragen over de mogelijkheden van Instagram marketing? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Social media dienst banner - Digital Dinosaurs
Social media dino
Freelance Instagram marketing Experts helpen om jouw (bedrijfs)doelstellingen te behalen op Instagram.

De Instagram marketing specialisten van Digital Dinosaurs helpen jou scoren op social media. Wij bepalen samen de juiste strategie die nodig is om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. De freelance Instragram experts maken hierbij gebruik van bewezen methodes op het gebied van advertenties, hashtags en gratis content.

Service Type: Instagram Marketing

Price: $$-$$$

Currency: EUR

Menu