Facebook marketing
Branding en conversies

Door het gebruik van unieke content en gerichte advertenties brengen onze dino’s jouw merk onder de aandacht bij jouw doelgroep. Vind nieuwe klanten en bouw langdurige relaties. Zet vol in op branding en scoor vervolgens meer aanvragen en aankopen. Laat ons jou vandaag nog helpen om jouw doelstellingen te bereiken op het grootste social media platform ter wereld.

70% van de gebruikers volgt een bedrijf op Facebook

70%
70%

42% van bedrijven vindt Facebook onmisbaar

84%
84%
Bedrijfspagina Facebook - Digital Dinosaurs

Facebook marketing onderdelen

Goede Facebook marketing is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt tijd, aandacht en een hoop creativiteit. Statische stockfoto’s en saaie introductieteksten schrikken mensen af. Om dit te voorkomen werken wij enkel met social dino’s die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op Facebook. Deze kennis en expertise zetten wij graag in via de volgende methoden:

Online shop free iconProfessionele bedrijfspagina

Vermeld alle belangrijke bedrijfsinformatie op een professionele Facebookpagina.

Online shop free iconContentkalenders

Uniek beeldmateriaal en pakkende teksten bouwen gestaag een loyale fanbase

Video player free iconCampagnes

Betaalde advertenties voor het behalen van conversies. Leads, inschrijvingen, aankopen etc.

List free iconRapportages

Een compact rapport met prestaties en actiepunten van de organische posts en betaalde campagnes.

Zet direct een advertentie of contentkalender op van jouw merk! Breng het onder de aandacht op het grootste social media platform ter wereld. Een loyale fanbase, meer bekendheid en uiteindelijk meer verkopen? Schakel vandaag nog een professionele dino in.

Wat is Facebook marketing?
Het #1 social media platform

Facebook marketing - Digital Dinosaurs

Via Facebook kunnen 2.23 miljard gebruikers reageren op berichten, foto’s, video’s en links delen, live (video) chatten en zelfs eten bestellen. Content die je plaatst kan gedeeld worden met iedereen, een selecte groep of met een individueel persoon. Voor bedrijven is het platform uitermate geschikt om een fanbase op te bouwen en conversies te scoren door middel van organische (gratis) content of betaalde advertenties.

20k
mensen zijn per seconde actief op Facebook

8 sec
komt er een nieuwe gebruiker bij op het platform

3+
miljoen posts worden per minuut geplaatst

Contentkalender

Content kalender social media - Digital Dinosaurs

Door middel van contentkalenders (een kalender met daarin een overzicht van posts die geplaatst zullen worden) zal het merk meerdere keren per week onder de aandacht worden gebracht bij jouw doelgroep. Het verhogen van het aantal fans en de uiteindelijke hoeveelheid converterende klanten, is het einddoel.

Advertenties

Facebook campagnes opzetten - Digital Dinosaurs

Met de inzet van betaalde advertenties kun je direct een grote groep mensen uit jouw doelgroep bereiken. De campagnes worden opgezet voor de periode van 1 week tot 1 maand. Deze zullen tussentijds gemonitord en geoptimaliseerd worden waar mogelijk om de gestelde doelen te behalen.

Vragen over Facebook marketing?

Extra vragen over de mogelijkheden van Facebook marketing? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Social media dienst banner - Digital Dinosaurs
Social media dino
Menu