Hoger in de zoekresultaten
Backlinks zijn één van de belangrijkste rankingfactoren (2019)

Linkbuilding uitbesteden - Digital Dinosaurs
Linkbuilding uitbesteden op mobiel - Digital Dinosaurs

Is jouw website onvindbaar in Google? Of wil je met meer relevante zoekopdrachten op de eerste pagina van Google komen? Als je geen idee hebt waar je moet beginnen, dan raden wij je aan snel door te lezen! Er bestaat namelijk een ongelofelijk effectieve methode voor het verbeteren van jouw positie in Google. Het is één van de belangrijkste rankingfactoren en kan ervoor zorgen dat jouw website de competitie opvreet. Laten we beginnen met Linkbuilding

70%
van de links waar mensen op klikken zijn organisch (gratis)

€1.000
wordt er gemiddeld per maand uitgegeven aan linkbuilding

+50%
van blog- en seo-artikelen heeft geen enkele backlink

Linkbuilding door Digital Dinosaurs! Wij speuren het internet af op zoek naar de beste backlinks. Een hogere positie in Google en meer bezoekers naar de website is ons ultieme einddoel.

linkbuilding profiel opbouwen - Digital Dinosaurs

Onze dino’s bouwen het beste backlinkprofiel voor jouw site

Een backlink is een inkomende hyperlink van de ene website naar de andere website. Hoe meer backlinks een website heeft, hoe populairder deze zal zijn. Hierdoor zal de website een hogere positie in Google krijgen en meer bezoekers aantrekken. LET OP! Het opzetten van een goede backlinkstructuur is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Onze dino’s weten echter precies waar zij op moeten letten:

  1. Kwaliteit van de backlinks. Liever 1 goede backlink dan 1000 slechte backlinks. Kwaliteit over kwantiteit is essentieel!
  2. Relevantie. De backlink moet natuurlijk wel aansluiten bij jouw product of dienst. Een backlink die totaal niet aansluit doet namelijk meer kwaad dan goed (spam).
  3. Juiste landingspagina. Een goede backlink is leuk, het is echter nog leuker wanneer de backlink doorverwijst naar de juiste pagina. Het schrijven van SEO-content is hierbij cruciaal.

Win vertrouwen met linkbuilding

Goede backlinks zorgen voor vertrouwen bij Google en websitebezoekers

referral marketing met linkbuilding

Backlinks zorgen voor extra bezoekers afkomstig van andere websites

Hogere ranking in Google met backlinks

Backlinks zorgen voor een hogere ranking in de zoekresultaten van Google

Jouw website ook hoger in Google? Wij helpen jou graag direct met het bouwen van het ultieme baclinkprofiel. Neem vandaag nog contact op!

Hulp nodig?

Extra vragen over backlinks? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Menu