Jouw opdracht uitbesteden aan een ervaren SEO Freelancer?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische SEO freelancers.

SEO optimalisatie 1

Hoger scoren in de zoekresultaten
Wat is SEO?

SEO is de afkorting van “Search Engine Optimization”, ofwel “zoekmachine optimalisatie”. SEO is het proces waarbij een website met verschillende technieken wordt verbeterd. Het doel is het behalen van een hogere positie in de organische (gratis) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing, om hiermee de vindbaarheid van de website te verhogen. Onze freelance SEO experts weten precies waar ze op moeten letten om jou hoger in de rankings te krijgen!

Grafiek SEO optimalisatie - Digital Dinosaurs

Ga jij voor een eenmalige SEO-opdracht of een vaste samenwerking?

(Eenmalige) SEO opdrachten door freelance online marketing experts

SEO is essentieel om hoger te scoren in de gratis zoekresultaten. Iedere serieuze online ondernemer moet ervoor zorgen dat de website een goede SEO-basis heeft en dat er geregeld verbeteringen/toevoegingen worden uitgevoerd. SEO kan worden onderverdeeld in de volgende 4 sub-diensten. Iedere dienst vervult een belangrijke rol in het daadwerkelijk hoger ranken in Google en Bing.

Kies de dienst die voor jouw van toepassing is of upload direct jouw eenmalige opdracht. 

01

SEO optimalisatie 7

Technische SEO basis

Er zijn meer dan 200 verschillende ranking factoren die de positie in Google bepalen. Een goede SEO-basis is één van de belangrijkste factoren. Tijdens de SEO-Analyse brengen onze freelancers alle technische mankementen aan het licht die de SEO-basis van jouw website ruïneren. Problemen in kaart? Nice! Dat betekent dat deze nu aangepakt kunnen worden en jouw website online kan gaan meedoen.

02

SEO optimalisatie 8

Zoekwoordenonderzoek

Als de SEO-basis van jouw site is geoptimaliseerd is het noodzakelijk deze te vullen met relevante content. Hoe weet je echter wat relevante content is? Het zoekwoordenonderzoek biedt hierbij uitkomst. Tijdens dit onderzoek worden alle belangrijke zoekvragen voor jouw product of dienst in kaart gebracht. Zorg dat je deze zoekvraag vervolgens zo goed mogelijk beantwoord om daadwerkelijk te gaan ranken!

03

SEO optimalisatie 9

SEO content marketing

Wil je echt opvallen met de content op jouw website en online gevonden worden? Laat een freelance content marketeer dan epische teksten schrijven. Ga bijvoorbeeld voor nieuwe SEO-teksten, diepgaande blogberichten of een uitgebreide whitepaper. Onze freelancers werken enkel met bewezen methodes om jouw content daadwerkelijk uniek en leuk te houden. Niemand houdt immers van saaie en inspiratieloze teksten

04

SEO optimalisatie 10

Linkbuilding

Staat de SEO-basis van jouw website als een huis? Staat er content op die het daadwerkelijk waard is om gedeeld te worden? Dan ben je nu klaar voor de ultieme SEO-rankingstap: Linkbuilding met backlinks. Backlinks zijn links die via andere sites doorverwijzen naar jouw website. Een website met veel betrouwbare backlinks zal hoger scoren in Google. Dit wordt ook wel gezien als dé belangrijkste rankingfactor.

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik ben klaar voor het gevonden te worden in Google!

Maybe: ik weet niet zeker of SEO voor mij geschikt is

SEO optimalisatie 11
pijl rechts

Hoe upload ik mijn (eenmalige) SEO opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

SEO freelancer nodig? Upload binnen 1 minuut gratis jouw SEO opdracht (onthoud: eerst optimaliseren, dan gaan linkbuilden) en ontvang tot wel 4 relevante SEO optimalisatie offertes.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de SEO offerte? Een gespecialiseerde SEO freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal alle pijnpunten van jouw website in kaart brengen, SEO-optimaliseren, teksten schrijven of linkbuilden.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Je ontvangt een update zodra de opdracht klaar is. Optimalisatie nodig? Laat dit direct uitvoeren door dezelfde freelancer. Een doorlopende samenwerking is uiteraard ook mogelijk. Zo weet je zeker dat je goede content en backlinks blijft krijgen!

Ga met een vaste samenwerking voor constante online groei

Alleen voor ondernemers die serieus willen doorpakken

01

SEO optimalisatie 12

Eigen SEO-team

In overleg bepalen wij welke SEO-diensten nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen. Dit strategische SEO-plan zal worden uitgevoerd door een team van SEO-specialisten. Ook wijzen wij 1 vast contactpersoon aan. Dat is efficiënt groeien!

02

SEO optimalisatie 13

Alles via 1 factuur

Toegang tot alle SEO-diensten en slechts 1 factuur betalen? Bespaar jezelf de moeite van (1) het zoeken naar geschikte SEO-freelancers (2) het factureren aan talloze verschillende partijen. We got your back!

03

SEO optimalisatie 7

Probleemloos groeien

Komen wij er tijdens de samenwerking achter dat jouw bedrijf meer kan profiteren van een bepaalde SEO-dienst (linkbuilding, nieuwe content of technische optimalisatie), dan zullen wij deze upgraden of omwisselen voor een minder belangrijke dienst.

Onze SEO-samenwerkingspakketten

Wij bieden 3 standaard vaste SEO samenwerkingspakketten. Uit ervaring is gebleken dat deze pakketten alle benodigde elementen bevatten om online te scoren en jouw SEO-bedrijfsdoelstellingen te behalen. Uiteraard kunnen wij een maatwerk pakket voor jouw samenstellen mocht dat nodig zijn. Plan daarvoor direct een intake!

Meest gekozen

Vliegende start


400/pm

Doorbijters


800/pm

Marktleiders


1200/pm

Aantal geoptimaliseerde zoekwoordcombinaties204090
Complete technische SEO-analyse SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15
Opstellen strategisch SEO-plan SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15
Uitvoeren technische SEO-plan SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15
Premium content ontwikkeling1 per 2 maanden1 per maand2 per maand
Significante online samenwerking per kwartaal (partnerblog, influencer, PR Outreach)112
Eigen executive freelance digital marketing expert SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15
Persoonlijke meetingsPer kwartaalPer kwartaalPer maand
Gepersonaliseerd dashboard met organische goal voltooiingen (leads & conversies). SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15 SEO optimalisatie 15
Ga ook online scoren met SEO!plan mijn intakeplan mijn intakeplan mijn intake

SEO vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de verschillende SEO-werkzaamheden, dan kun je ons gemakkelijk een berichtje sturen via onderstaand contactformulier. Wij komen dan binnen afzienbare tijd bij je terug!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Senior freelance SEO specialisten helpen jou om hoger in Google te komen met Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Laat jouw website optimaliseren door freelance SEO experts van Digital Dinosaurs om hoger te scoren in de organische (gratis) zoekresultaten van Google en Bing. Zorg voor meer zichtbaarheid, meer bezoekers naar jouw website en meer conversies. Upload gratis jouw SEO opdracht en match met een ervaren SEO freelancer om aan de slag te gaan!

Service Type: Zoekmachine Optimalisatie

Price: $$-$$$

Currency: EUR

Menu