Ons verhaal

Wij zouden nooit succesvol kunnen zijn zonder onze dino’s, maar voordat we onze kudde bij elkaar hadden gekregen moesten we het alleen doen. Digital Dinosaurs is geboren vanuit het doel om bedrijven die 24/7 online zijn, ook 24/7 hulp te kunnen bieden. Niets is zo vervelend als met een probleem zitten, maar niemand kunnen bereiken omdat kantoortijden voorbij zijn. Dat moest anders!

Over ons red de planeet - Digital Dinosaurs

Om minder van de wereld te vragen, vragen wij meer van onszelf

We kunnen er niet meer omheen; onze planeet heeft het moeilijk. De dinosaurussen leven alleen nog maar digitaal voort, maar we kunnen er samen wel voor zorgen dat alle andere prachtige wezens op deze wereld blijven bestaan. Digital Dinosaurs zet zich daarom in voor organisaties die strijden voor een beter dierenwelzijn, het behouden van natuurreservaten, het creëren van bewustzijn onder de mens en het beschermen van (uitstervende) diersoorten.

Over ons red de planeet - Digital Dinosaurs

50-100
dier -en plantsoorten sterven dagelijks voorgoed uit

80%
van de bossen op aarde zijn reeds verwoest

27.000
bomen worden dagelijks gekapt voor toiletpapier

De gezichten achter Digital Dinosaurs

Een groot team met allerlei specialiteiten, een visie voor een betere wereld en een hart vol passie voor online marketing en communicatie. Founders Danique Nueboer en Dwayn Haantjes wilden deze drie componenten kunnen combineren en Digital Dinosaurs bewijst dat het kan. Een kudde vol gepassioneerde dino’s die zich iedere dag weer vastbijt in nieuwe opdrachten, en gelukkige klanten die ervaren wat persoonlijke aandacht voor successen kan betekenen binnen een organisatie.

Over ons Danique

Danique Nueboer

Founder

Danique is met haar Bachelor of communication en specialisatie in online marketing verantwoordelijk voor de interne communicatie en het schrijven van strategieën, content, social media en campagnes.

Dwayn profiel - Digital Dinosaurs

Dwayn Haantjes

Founder

Dwayn is met zijn Bachelor in Business Administration en jarenlange ervaring als SEO-specialist de eindverantwoordelijke voor alle technische SEO, website development en conversie optimalisatie.

Wat klanten over ons zeggen

Vijf sterren voor Digital Dinosaurs. Altijd vriendelijke en snelle reactie voor alle vragen die ik had. Prettige samenwerking en dus een aanrader :).
Lisa van der Burgh
Lisa van der Burgh
08:52 16 Aug 19
Super agentschap om mee te werken. Zeer transparant
Hans De Boel
Hans De Boel
11:07 09 Aug 19
Digital Dinosaurs heeft voor ons een SEO-analyse uitgevoerd en daaruit voortvloeiende verbeterpunten doorgevoerd. Er is veel (Google) kennis aanwezig, er wordt duidelijk gecommuniceerd, proactief & kritisch meegedacht, maar ook adequaat en snel gewerkt. Kortom; Een fijne marketing partner om mee samen te werken!!
Hupra ICT B.V.
Hupra ICT B.V.
13:33 12 Mar 19
Prettige partij die voor zoekwoordenonderzoeken doet. Betrouwbaar en prijs-kwaliteitverhouding.
Martijn Duin
Martijn Duin
07:26 28 Feb 19
Ondanks dat ik elke dag op internet zat was het hebben van een eigen website voor mij nog onbekend terrein. Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klanten bestand. Toen kwam ik aanraking met Digital Dinosaurs.Dit zeer vriendelijke bedrijf heeft mij enorm geholpen en ondersteunt waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.Maar ook de mogelijkheden die voor mij onbereikbaar leken waren opeens veel meer binnen hand bereik. Kortom, voor mij een eer positieve ervaring. Dank hier voor!
Woody
Woody
13:04 30 Jan 19
In een woord geweldig! Danique van digital dinosaurs weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze Website is drukker als ooit. Danique werkt veel aan de look and feel op de site en dat is echt merkbaar, krijgen veel complimenten van bezoekers dat de Website er overzichtelijk uit ziet. Hebben samen veel contact en de enthousiasme als er iets nieuws aanslaat is er zowel bij mij als bij Danique. Ben dan ook erg blij met de service van digital dinosaurs en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!
In een woord geweldig! Danique van digital dinosaurs weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze Website is drukker als ooit. Danique werkt veel aan de look and feel op de site en dat is echt merkbaar, krijgen veel complimenten van bezoekers dat de Website er overzichtelijk uit ziet. Hebben samen veel contact en de enthousiasme als er iets nieuws aanslaat is er zowel bij mij als bij Danique. Ben dan ook erg blij met de service van digital dinosaurs en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!
Website gebouwd, werd goed geluisterd naar de wens van mij als klant. Snel en betrouwbaar, fijne samenwerking. Resultaat een professionele, frisse en overzichtelijke website!
Yvonne van Bruggen
Yvonne van Bruggen
14:00 13 Jan 19
Voor snelle hulp ben je bij Digital Dinosaurs aan het goede adres! Ze hebben verstand van zaken en doen er alles aan om je goed te helpen. Ik kom zeker bij ze terug!
BSS Paardentransporten
BSS Paardentransporten
12:57 27 Dec 18
Digital Dinosaurs heeft mijn website gebouwd en hier ben ik (digibeet) erg tevreden over. De mensen dachten goed met mij mee, gaven eerlijke kritiek en adviezen. Ze werkten snel en zorgvuldig. Een aanrader voor anderen die een websitebouwer zoeken.
Lidy Sibon
Lidy Sibon
17:17 14 Dec 18
Digital Dinosaurs heeft mijn website gebouwd. Ik ben er erg tevreden over. De mensen denken actief met je mee, geven eerlijke adviezen, werken snel en zorgvuldig. De eerste reacties van de mensen die mijn website bekeken zijn ook positief.
Lidy Sibon
Lidy Sibon
17:10 14 Dec 18
Bij de start van mijn eigen fashion webshop heeft Danique van Digital Dinosaurs mij fantastisch op weg geholpen! Een duidelijke uitleg heeft er voor gezorgd dat ik al snel zelf aan de gang kon. Bij verdere vragen ook altijd snel antwoord gekregen met wat extra tips uit eigen initiatief. Vriendelijk en fijn 1 op 1 contact.
One Eight
One Eight
15:12 22 Nov 18
Digital Dinosaurs beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jouw bestelling kan afronden. Daarbij kijken hun “dino’s” niet om voor eventuele aanpassingen of opmerkingen die jij hebt en deze worden dan ook meteen opgenomen in jouw bestelling. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar. En dan nog een ding: echte doorbijters! RAWR.
Steven Debie
Steven Debie
08:56 07 Nov 18
Na een aantal slechte en dure ervaringen ben ik uiteindelijk bij Digital Dinosaurs terecht gekomen. Ik ben zo tevreden over de manier van zakendoen, de vorm van communicatie en de kwaliteit van de geleverde diensten dat ik ze bij iedereen aanraad. Enkele weken nadat ze mijn complete website voorzien hebben van SEO teksten zag ik al een flinke stijging in de conversie.Voortaan als ik ook maar iets heb in de richting van SEO, content marketing of website analyses, neem ik contact met ze op.Het zijn echte vakmensen die begrijpen wat je zoekt en weten hoe belangrijk deadlines zijn.Heel fijn om mee te werken!
nander buiter
nander buiter
09:36 15 Oct 18
Digital Dinosaurs doet wat zij belooft en zelfs meer! Binnen enkele tellen had ik mijn offerte. Voor vragen die ik had over de offerte kon ik ze zelfs laat in de avond nog prima bereiken via de chat. Hier werd ik vakkundig te woord gestaan en waren alle vragen die ik had prima afgehandeld. Ik zou zeker bij Digital Dinosaurs terugkomen mocht ik weer een SEO gerelateerde opdracht hebben!
Stefano de Groot
Stefano de Groot
08:00 10 Oct 18
I was a client in Singapore and I engaged one of the team members to optimize and run through a quick bug check for my website. My website was initially running relatively slow and they sent me a report of what could be the problems and gave valuable suggestions on how I could improve the user experience of my website. They were fast and efficient and communication was incredibly smooth! Definitely would recommend! 🙂
Dan Ng Wei Hao
Dan Ng Wei Hao
04:36 10 Oct 18
Digital Dinosaurs has delivered outstanding work! Thanks to this platform, I was able to find a freelancer with qualified skills and the correct expertise. Currently, my website visits has been doubled! Excited to see the results in one month from now!!
Danny Wong
Danny Wong
18:27 08 Oct 18
Digital Dinosaurs heeft me geholpen om met sterke content meer klanten binnen te halen via social media. Erg tevreden en zeker aan te bevelen!
Vincent Steijger
Vincent Steijger
15:20 29 Sep 18
Als Dino kan ik gemakkelijk mijn uren indelen en snel vanuit huis werken. Dankzij de goed begeleiding leer ik veel over het vakgebied en bouw ik een sterk CV op!
Lisa Broekhuis
Lisa Broekhuis
14:09 27 Sep 18
Als Dino kon ik gelijk na m'n studie mijn CV uitbreiden en meer werkervaring opbouwen! Dankzij de goede begeleiding leer je veel over het vakgebied, terwijl je vanuit huis bovengemiddeld verdient. Digital Dinosaurs is 24/7 geopend en daardoor kun je gemakkelijk zelf je uren indelen; ideaal. Proud to be a Dino🤩
Lisa Broekhuis
Lisa Broekhuis
14:03 27 Sep 18
Digital Dinosaurs heeft mij van meet af geholpen bij het opzetten van mijn nieuwe website. Wat mij het meeste sierde aan onze samenwerking is het feit dat zij mij niet alleen heel intensief ondersteund hebben op het gebied SEO, maar ook in het algemeen. Zo waren ze ook bereid om actief met me mee te denken als ik een probleem had en hebben ze me geholpen nieuwe kansen in te zien. Ik kon heel goed merken dat dit mensen zijn die met passie doen wat ze doen en ik zou Digital Dinosaurs dan ook van harte aanbevelen aan iedereen.
Rick Beijen
Rick Beijen
20:36 05 Sep 18
Digital Dinosaurs heeft mijn bedrijf enorm geholpen met deskundig advies en maatwerk oplossingen. Het vriendelijke personeel is altijd bereikbaar, met prachtige resultaten als gevolg! Ik kom zeker terug!
J. Bras
J. Bras
18:16 05 Sep 18
Een zeer fijne samenwerking. Als freelancer heeft dit platform mij de ideale gelegenheid gegeven om als vanuit huis te werken en daarbij bij te verdienen. Daarnaast houd ik hierdoor tijd over om mij te specialiseren in mijn eigen vak. Zeker een aanrader!
Sean Korsten
Sean Korsten
13:42 05 Sep 18
Leuk bedrijf met vriendelijke mensen die mij snel hebben geholpen om aan meer klanten te komen! Hogere conversies op mijn website, betere zichtbaarheid in Google, erg tevreden!
Vincent S
Vincent S
09:11 05 Sep 18
Content development dienst banner - Digital Dinosaurs
SEO content
Menu