Ga met een vaste samenwerking voor constante online groei

Alleen voor ondernemers die serieus willen doorpakken

01

Online Marketing Pakketten 1

Eigen freelance pool

In overleg bepalen wij welke online marketing diensten nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen. Vervolgens selecteren wij een pool van gespecialiseerde freelancers en wijzen wij 1 vast contactpersoon aan. Dat is efficiënt groeien!

02

Online Marketing Pakketten 2

Alles via 1 factuur

Toegang tot alle online marketing diensten en slechts 1 factuur betalen? Bespaar jezelf de moeite van (1) het zoeken naar geschikte freelancers (2) het factureren aan 10 verschillende partijen. We got your back!

03

Online Marketing Pakketten 3

Probleemloos groeien

Komen wij er tijdens de samenwerking achter dat jouw bedrijf meer kan profiteren van een online marketingdienst die je nu nog niet hebt, dan zullen wij deze upgraden of omwisselen voor een minder belangrijke dienst.

Meest gekozen

Kickstarters


995/pm

Doorbijters


1495/pm

Marktleiders


2995/pm

Search Engine Optimization
Aantal geoptimaliseerde zoekwoordcombinatiesTot wel 30Tot wel 50Tot wel 80
Volledige SEO-optimalisatie website (200+ punten) Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
Linkbuilding Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 4
Local SEO optimalisatie

Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
Content Marketing
SEO copywriting & productomschrijvingen

Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
Skyscraper content (1100+ woorden en diepgaand onderzoek)1 artikel per 2 maanden1 artikel per maand Online Marketing Pakketten 4
Content op social media

2 posts per week op 1 platform2 posts per week op 2 platformen
Betaald adverteren
Google AdsTot 50 zoekwoorden getargetTot 70 zoekwoorden getargetTot 100 zoekwoorden getarget
Social Media Ads

Op 1 netwerkOp 3 netwerken
Affiliate Marketing

Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
E-mailmarketing
Setup en integratie Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
Nieuwsbrieven1 per maand1 per maand4 per maand
E-mail funnel ontwikkeling en optimalisatie

Online Marketing Pakketten 4
Conversieoptimalisatie
Conversie Analyse & gevonden problemen verhelpen Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 4
A/B testen1 doorlopende test2 doorlopende testen4 doorlopende testen
Neuromarketing en overtuigingsprincipes setup

Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 4
Algemene features
SMART DoelenOp kwartaalbasisOp maandelijkse basisOp maandelijkse basis
Persoonlijke meetingsOp kwartaalbasisOp maandelijkse basisOp maandelijkse basis
SupportTijdens reguliere kantoortijden24/7 support24/7 support
Maandelijkse rapportage Online Marketing Pakketten 4 Online Marketing Pakketten 5 Online Marketing Pakketten 4
Online scoren? Plan een intake!plan mijn intakeplan mijn intakeplan mijn intake

Het intakeproces

Wij bieden 3 standaard vaste samenwerkingspakketten. Uit ervaring is gebleken dat deze pakketten alle benodigde elementen bevatten om online te scoren en jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Iedere vaste samenwerking zal beginnen met een intake. Deze intake bevat de volgende onderdelen:

01

Langdurige samenwerking online marketing - Digital Dinosaurs

Introductie

Kennismaking met elkaar, jouw bedrijf en de bedrijfsdoelstellingen.

02

clipboard met checklist

Pakket samenstellen

Bekijken welke online marketingdiensten jou het meest gaan helpen.

03

Affiliate marketing strategie opstellen

Strategie bepalen

Opstellen van een strategisch groeiplan om de doelstellingen te behalen.

Wat onze klanten zeggen over de samenwerking

Peter Hoekstra
Peter Hoekstra
19:51 27 Mar 20
Mocht je op zoek zijn naar een goede online marketingbureau, dan kan ik Digital Dinosaurs zeker aanraden. Zij reageren erg snel en werken zeer transparant. Door de samenwerking heb ik meer omzet kunnen behalen met de verkopen uit mijn webshop.
Jason Sanches
Jason Sanches
18:26 27 Mar 20
De samenwerking met Digital Dinosaurs heeft er toe geleid dat wij eindelijk meer traffic en conversies hebben behaald. Dwayn heeft ontzettend veel kennis in huis en denkt goed met onze bedrijfsvraagstukken. Ga zo door!
Empassie Marketing
Empassie Marketing
12:56 23 Mar 20
Ontzettend blij en tevreden met mijn rol als freelancer voor Digital Dinosaurs. De eigenaren zijn ontzettend aardig, gepassioneerd, gedreven en zorgen voor veel transparantie, wat zorgt voor een ontzettend fijne samenwerking. Ik kan aan iedereen met ambitie om als freelancer te gaan werken, deze unieke online marketing platform waar freelancers en opdrachtgevers bijeenkomen, aanraden.
Cocktail Moves
Cocktail Moves
12:26 23 Mar 20
Fijne partij om mee samen te werken en super resultaten. SEA campagne creëerde gelijk mooie nieuwe leads. Zeker een aanrader!
Social Selling Services
Social Selling Services
18:58 19 Mar 20
Digital Dinosaurs heeft een ontzettend goede website voor ons gebouwd! Onze huisstijl en boodschap komt nu nog meer naar voren dan ooit. Echte aanrader!
Calvin de Sanders
Calvin de Sanders
16:25 02 Jan 20
Een transparant bedrijf met korte communicatielijnen. Wij ervaren een prettige samenwerking waarin wij duidelijk en professioneel zijn geadviseerd. Ga zo door!
Elwin Pereira
Elwin Pereira
20:36 28 Dec 19
De samenwerking met Dwayn Haantjes van Digital Dinosaurs hebben wij als zeer prettig ervaren. In 2 maanden tijd heeft hij een website gebouwd die er niet alleen qua design uitspringt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. Verder heeft hij zijn ruime SEO ervaring en vaardigheden ingezet, wat ervoor heeft gezorgd dat wij meer verkeer naar onze website krijgen en daardoor ook meer omzet draaien.De samenwerking zelf is altijd professioneel en soepel verlopen. Dwayn communiceerde duidelijk, frequent en dacht in elke stap van proces met ons mee. Een prettige manier van werken en bevelen hem dan ook zeker aan!
Lisa van der Burgh
Lisa van der Burgh
08:52 16 Aug 19
Vijf sterren voor Digital Dinosaurs. Altijd vriendelijke en snelle reactie voor alle vragen die ik had. Prettige samenwerking en dus een aanrader :).
Hans De Boel
Hans De Boel
11:07 09 Aug 19
Super agentschap om mee te werken. Zeer transparant
Anita Kischemoller
Anita Kischemoller
18:24 17 Mar 19
Wij van Body-line.nu Amersfoort hebben een zeer positieve ervaring met Digital Dinosaurus. Ze denken met je mee, zijn creatief en geven je een goed advies. Ook geven ze eerlijk hun mening en onderbouwen dit ook terecht. Wij zijn heel tevreden en gaan zeker verder met de samenwerking!”
Tanya Christy
Tanya Christy
18:10 17 Mar 19
Fijne samenwerking. Mooie ontwerpen en denken met je mee!
Lease Compleet
Lease Compleet
21:01 14 Mar 19
Uitstekend in de hulp naar een betere online vindbaarheid, en een zeer persoonlijke benadering.
Hupra ICT B.V.
Hupra ICT B.V.
13:33 12 Mar 19
Digital Dinosaurs heeft voor ons een SEO-analyse uitgevoerd en daaruit voortvloeiende verbeterpunten doorgevoerd. Er is veel (Google) kennis aanwezig, er wordt duidelijk gecommuniceerd, proactief & kritisch meegedacht, maar ook adequaat en snel gewerkt. Kortom; Een fijne marketing partner om mee samen te werken!!
Martijn Duin
Martijn Duin
07:26 28 Feb 19
Prettige partij die voor zoekwoordenonderzoeken doet. Betrouwbaar en prijs-kwaliteitverhouding.
Woody
Woody
13:04 30 Jan 19
Ondanks dat ik elke dag op internet zat was het hebben van een eigen website voor mij nog onbekend terrein. Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klanten bestand. Toen kwam ik aanraking met Digital Dinosaurs.Dit zeer vriendelijke bedrijf heeft mij enorm geholpen en ondersteunt waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien.Maar ook de mogelijkheden die voor mij onbereikbaar leken waren opeens veel meer binnen hand bereik. Kortom, voor mij een eer positieve ervaring. Dank hier voor!
Beautysalon Behind The Mirror
Beautysalon Behind The Mirror
05:43 23 Jan 19
In een woord geweldig! Danique van digital dinosaurs weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze Website is drukker als ooit. Danique werkt veel aan de look and feel op de site en dat is echt merkbaar, krijgen veel complimenten van bezoekers dat de Website er overzichtelijk uit ziet. Hebben samen veel contact en de enthousiasme als er iets nieuws aanslaat is er zowel bij mij als bij Danique. Ben dan ook erg blij met de service van digital dinosaurs en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!
Yvonne van Bruggen
Yvonne van Bruggen
14:00 13 Jan 19
Website gebouwd, werd goed geluisterd naar de wens van mij als klant. Snel en betrouwbaar, fijne samenwerking. Resultaat een professionele, frisse en overzichtelijke website!
WORLD HORSE TRANSPORT BV
WORLD HORSE TRANSPORT BV
12:57 27 Dec 18
Voor snelle hulp ben je bij Digital Dinosaurs aan het goede adres! Ze hebben verstand van zaken en doen er alles aan om je goed te helpen. Ik kom zeker bij ze terug!
Lidy Sibon
Lidy Sibon
17:17 14 Dec 18
Digital Dinosaurs heeft mijn website gebouwd en hier ben ik (digibeet) erg tevreden over. De mensen dachten goed met mij mee, gaven eerlijke kritiek en adviezen. Ze werkten snel en zorgvuldig. Een aanrader voor anderen die een websitebouwer zoeken.
One Eight
One Eight
15:12 22 Nov 18
Bij de start van mijn eigen fashion webshop heeft Danique van Digital Dinosaurs mij fantastisch op weg geholpen! Een duidelijke uitleg heeft er voor gezorgd dat ik al snel zelf aan de gang kon. Bij verdere vragen ook altijd snel antwoord gekregen met wat extra tips uit eigen initiatief. Vriendelijk en fijn 1 op 1 contact.
Steven Debie
Steven Debie
08:56 07 Nov 18
Digital Dinosaurs beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jouw bestelling kan afronden. Daarbij kijken hun “dino’s” niet om voor eventuele aanpassingen of opmerkingen die jij hebt en deze worden dan ook meteen opgenomen in jouw bestelling. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar. En dan nog een ding: echte doorbijters! RAWR.
nander buiter
nander buiter
09:36 15 Oct 18
Na een aantal slechte en dure ervaringen ben ik uiteindelijk bij Digital Dinosaurs terecht gekomen. Ik ben zo tevreden over de manier van zakendoen, de vorm van communicatie en de kwaliteit van de geleverde diensten dat ik ze bij iedereen aanraad. Enkele weken nadat ze mijn complete website voorzien hebben van SEO teksten zag ik al een flinke stijging in de conversie.Voortaan als ik ook maar iets heb in de richting van SEO, content marketing of website analyses, neem ik contact met ze op.Het zijn echte vakmensen die begrijpen wat je zoekt en weten hoe belangrijk deadlines zijn.Heel fijn om mee te werken!
Danny Wong
Danny Wong
18:27 08 Oct 18
Digital Dinosaurs has delivered outstanding work! Thanks to this platform, I was able to find a freelancer with qualified skills and the correct expertise. Currently, my website visits has been doubled! Excited to see the results in one month from now!!
Lisa Broekhuis
Lisa Broekhuis
14:09 27 Sep 18
Als Dino kan ik gemakkelijk mijn uren indelen en snel vanuit huis werken. Dankzij de goed begeleiding leer ik veel over het vakgebied en bouw ik een sterk CV op!
Rick Beijen
Rick Beijen
20:36 05 Sep 18
Digital Dinosaurs heeft mij van meet af geholpen bij het opzetten van mijn nieuwe website. Wat mij het meeste sierde aan onze samenwerking is het feit dat zij mij niet alleen heel intensief ondersteund hebben op het gebied SEO, maar ook in het algemeen. Zo waren ze ook bereid om actief met me mee te denken als ik een probleem had en hebben ze me geholpen nieuwe kansen in te zien. Ik kon heel goed merken dat dit mensen zijn die met passie doen wat ze doen en ik zou Digital Dinosaurs dan ook van harte aanbevelen aan iedereen.
J. Bras
J. Bras
18:16 05 Sep 18
Digital Dinosaurs heeft mijn bedrijf enorm geholpen met deskundig advies en maatwerk oplossingen. Het vriendelijke personeel is altijd bereikbaar, met prachtige resultaten als gevolg! Ik kom zeker terug!
Sean Korsten
Sean Korsten
13:42 05 Sep 18
Een zeer fijne samenwerking. Als freelancer heeft dit platform mij de ideale gelegenheid gegeven om als vanuit huis te werken en daarbij bij te verdienen. Daarnaast houd ik hierdoor tijd over om mij te specialiseren in mijn eigen vak. Zeker een aanrader!
Vincent S
Vincent S
09:11 05 Sep 18
Leuk bedrijf met vriendelijke mensen die mij snel hebben geholpen om aan meer klanten te komen! Hogere conversies op mijn website, betere zichtbaarheid in Google, erg tevreden!
Online Marketing Pakketten 29

Vaste samenwerking FAQ

Overtuigd?

Menu