Doeltreffende Google Ads
Jouw merk direct op de nr. 1 positie in Google

Adverteren via Google - Digital Dinosaurs
Adverteren via Google op mobiel - Digital Dinosaurs

Adverteren in Google is al jaren dé manier om direct verkeer naar jouw website te leiden en conversies te behalen. Alles draait om de perfecte aansluiting tussen advertenties, biedingen, zoekwoorden en de bestemmingspagina. Makkelijk gezegd, maar niet zo makkelijk gedaan. Search Engine Advertising (SEA) is een tijdrovend en precies werk, maar de resultaten zijn dan ook verbluffend. Met de SEA-specialisten van Digital Dinosaurs kun jij direct nieuwe campagnes starten en verkopen realiseren!

€2,-
wordt er gemiddeld verdiend voor iedere uitgegeven euro

€200
is het minimale maandbedrag dat wordt uitgegeven op Google Ads

79%
van de verkopen komt gemiddeld binnen via Google Ads

Laat jouw campagnes opzetten door de specialisten van Digital Dinosaurs en je kunt direct de resultaten zien. Twijfels? Gratis en vrijblijvend kijken we naar jouw account voor advies!

De mogelijkheden van Google Ads

Of je nu een webshop, website, of fysieke winkel hebt, alles is mogelijk met SEA. Samen met jou maken we een analyse van je eventuele huidige account om te gaan optimaliseren, en anders gaan we vanaf scratch beginnen met een gloednieuw plan. Testen, bijsturen en waardevol verkeer naar de website sturen! Onze conversie optimalisatie zorgt ervoor dat de leads worden omgezet in converterende klanten. Zo haal je dus het maximale uit jouw investering. 

Adverteren via Google Shopping netwerk - Digital Dinosaurs

Google Shopping Netwerk

Jouw producten prominent aan de bovenkant van de Google resultaten? Dat kan met Shopping. Een afbeelding, prijs, jouw bedrijf en de titel van het product. Leid bezoekers direct naar de pagina waar ze het kunnen bestellen en genereer meer leads en verkopen!

Adverteren via Google display netwerk - Digital Dinosaurs

Google Display Netwerk

Afbeeldingen (banners) die je kunt plaatsen op andere websites om zo bezoekers op jouw producten of diensten te laten klikken. Het Google Display netwerk is immens waardoor jouw banner overal getoond kan worden. Met aantrekkelijke visuals kun jij snel een groot bereik krijgen en meer verkopen genereren!

Adverteren via Google display netwerk - Digital Dinosaurs
Adverteren via Google search netwerk - Digital Dinosaurs

Google Search Netwerk

De welbekende tekstadvertenties in de Google resultaten. Scoor op de juiste zoekwoorden, schrijf pakkende teksten, gebruik de juiste biedstrategie en wees relevant voor de bezoeker. Wij helpen je met het samenstellen van de ultieme marketingmix!

Hulp nodig?

Extra vragen over het adverteren binnen Google? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Menu