Doeltreffende Google Ads
Direct op nr. 1 met een freelance SEA specialist

Adverteren via Google - Digital Dinosaurs
Adverteren via Google op mobiel - Digital Dinosaurs

Adverteren in Google is al jaren dé manier om direct verkeer naar jouw website te leiden en conversies te behalen. Alles draait om de perfecte aansluiting tussen advertenties, biedingen, zoekwoorden en de bestemmingspagina. Makkelijk gezegd, maar niet zo makkelijk gedaan. Search Engine Advertising (SEA) is een tijdrovend en precies werk, maar de resultaten zijn dan ook verbluffend. Met de freelance SEA-specialisten van Digital Dinosaurs kun jij direct nieuwe campagnes starten en verkopen realiseren!

Ga jij voor een eenmalige SEA-opdracht of een vaste samenwerking?

€2,-
wordt er gemiddeld verdiend voor iedere uitgegeven euro

€200
is het minimale maandbedrag dat wordt uitgegeven op Google Ads

79%
van de verkopen komt gemiddeld binnen via Google Ads

De mogelijkheden van Google Ads

Of je nu een webshop, website, of fysieke winkel hebt, alles is mogelijk met SEA. Samen met jou maken we een analyse van je eventuele huidige account om te gaan optimaliseren, en anders gaan we vanaf scratch beginnen met een gloednieuw plan. Testen, bijsturen en waardevol verkeer naar de website sturen! Onze conversie optimalisatie zorgt ervoor dat de leads worden omgezet in converterende klanten. Zo haal je dus het maximale uit jouw investering. 

Adverteren via Google Shopping netwerk - Digital Dinosaurs

Google Shopping Netwerk

Jouw producten prominent aan de bovenkant van de Google resultaten? Dat kan met Shopping. Een afbeelding, prijs, jouw bedrijf en de titel van het product. Leid bezoekers direct naar de pagina waar ze het kunnen bestellen en genereer meer leads en verkopen!

Adverteren via Google display netwerk - Digital Dinosaurs

Google Display Netwerk

Afbeeldingen (banners) die je kunt plaatsen op andere websites om zo bezoekers op jouw producten of diensten te laten klikken. Het Google Display netwerk is immens waardoor jouw banner overal getoond kan worden. Met aantrekkelijke visuals kun jij snel een groot bereik krijgen en meer verkopen genereren!

Adverteren via Google display netwerk - Digital Dinosaurs
Adverteren via Google search netwerk - Digital Dinosaurs

Google Search Netwerk

De welbekende tekstadvertenties in de Google resultaten. Scoor op de juiste zoekwoorden, schrijf pakkende teksten, gebruik de juiste biedstrategie en wees relevant voor de bezoeker. Wij helpen je met het samenstellen van de ultieme marketingmix!

FAQ Google Ads

Wat zijn de kosten van adverteren op Google?
Wat zijn de voordelen van adverteren op Google?
Wat zijn de nadelen van adverteren op Google?
Mijn advertentie(s) is niet zichtbaar. Wat is er aan de hand?
Hoe kan Digital Dinosaurs mij helpen met adverteren op Google?
Wat zijn de kosten van adverteren op Google?

Bij Digital Dinosaurs spreken wij niet over de kosten van Google Ads, maar over de kracht van jouw investering. Met Google Ads investeer je in de groei van jouw merk en stimuleer je aanvragen en verkopen.

Search Engine Advertising (SEA) adverteren kan bij wijze van spreken al vanaf €1,00 per dag. Bij SEA adverteren ben je namelijk geheel vrij om je eigen budget te bepalen en betaal je alleen voor resultaat: bijvoorbeeld wanneer iemand op jouw advertentie klikt of wanneer iemand jouw bedrijf belt. Of een budget ook daadwerkelijk realistisch is om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen, hangt af van meerdere factoren:

 • Het doel van je campagne. Wil je meer websitebezoekers, meer leads genereren, meer producten online verkopen of meer naamsbekendheid opbouwen?
 • De grootte van je campagne. Heb je een groot of klein assortiment. In welke regio wil je adverteren, in heel Nederland of alleen in een radius van 10 kilometer om uw vestiging?
 • De gemiddelde kosten per klik in jouw branche. De gemiddelde kosten per klik lopen sterk uiteen per branche. Zo betaal je bijvoorbeeld voor het zoekwoord “kinderkleding online kopen” rond de €0,50 per klik. Voor het zoekwoord “auto direct verzekeren” worden momenteel bedragen rond de €20,00 per klik betaald. De gemiddelde kosten per klik kunnen dus erg verschillen per branche. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: concurrentie, zoekvolume, en de waarde van een conversie.

Alhoewel je kunt adverteren vanaf €1,00 per maand, is de SEA vuistregel dat er minimaal €300 – €400 per maand geïnvesteerd moet worden. Dit MOET gebeuren om de minimale hoeveelheid data te verzamelen waaruit conclusies getrokken kunnen worden.

Samen toewerken naar advertenties die jouw investering verdubbelen? Upload direct jouw opdracht (voor een eenmalige setup) of kies voor een vaste samenwerking waarbij onze freelance Google Ads specialisten het maximale uit jouw budget halen!

Wat zijn de voordelen van adverteren op Google?

SEA adverteren kent vele voordelen:

 • Meteen op de magische #1 positie in Google
 • Direct vindbaar voor potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten.
 • Betaal alleen voor resultaat: bijvoorbeeld alleen wanneer een potentiële klant klikt op jouw advertentie of wanneer ze jouw bedrijf bellen.
 • Door het inspelen op een duidelijke koopintentie bij potentiële klanten levert SEA veel conversies op, zoals leads of websiteverkopen.
 • Budget is flexibel te bepalen en kan op ieder moment gewijzigd worden.
 • Wanneer conversies tegenvallen, levert SEA adverteren waardevolle data op waarmee we campagnes en website verder kunnen optimaliseren.
Wat zijn de nadelen van adverteren op Google?

SEA adverteren kent vele voordelen, maar natuurlijk ook enkele nadelen waar rekening mee gehouden dient te worden:

 • SEA adverteren kan direct een stijging in het aantal conversies laten zien, maar dit is zeker niet altijd het geval. Het doel van SEA adverteren is om relevant verkeer naar de website te sturen. Het behalen van transacties of website verkopen gebeurt uiteindelijk op de website. Daarom is conversie optimalisatie erg belangrijk. Het behalen van veel conversies vanuit de SEA campagnes is vaak een proces waarbij aan de hand van data wijzigingen worden doorgevoerd in de SEA campagnes en op de website. Het kan soms dus even duren voordat de gewenste resultaten zichtbaar zijn!
 • In sommige branches zijn de zoekwoorden erg duur. Dit levert minder klikken op dan in branches waar de zoekwoorden goedkoper zijn.
 • In tegenstelling tot Search Engine Optimization, verdwijn je meteen uit de zoekresultaten wanneer er geen geld meer wordt geïnvesteerd in de Google Ads. Op langer termijn kan het dus zeker interessant zijn om te investeren in SEO omdat deze zoekresultaten “gratis” zijn en hun posities niet als zodanig verliezen.
Mijn advertentie(s) is niet zichtbaar. Wat is er aan de hand?

Het kan zijn dat de advertentie op een bepaald moment niet vertoond wordt. Dit kan de volgende redenen hebben:

 • Het dagbudget is op. Hierdoor worden de advertenties de volgende dag weer vertoond.
 • Het dagbudget wordt verspreid over de dag verdeeld. Hierdoor worden de advertenties op een latere tijdstip weer vertoond.
 • De campagnes focussen zich op het behalen van een maximaal resultaat. Hierbij worden de advertenties alleen vertoond aan potentiële klanten waar de kans op conversies het hoogst is. Het kan zijn dat jij dan niet behoort tot deze doelgroep en daarom geen advertentie te zien krijgt.
Hoe kan Digital Dinosaurs mij helpen met adverteren op Google?

Onze freelance SEA specialisten hebben veel ervaring en kennis betreffende het opzetten van efficiënte en effectieve SEA campagnes en het onderhouden en optimaliseren van de campagnes. Hierdoor behalen onze freelance Google Ads experts het maximale resultaat uit jouw SEA campagnes.

Daarnaast houden onze freelance specialisten jou altijd goed up-to-date omtrent de werkzaamheden en behaalde statistieken door proactief met jou samen te werken. Hierdoor blijf je altijd betrokken en behaal je samen met onze SEA specialist geweldige resultaten.

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik wil graag op #1 staan in Google en meer verkopen!

Maybe: ik weet niet zeker of Google Ads voor mij geschikt is

SEA 1
pijl rechts

Hoe upload ik mijn Google Ads opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

Scoren met Google Ads? Upload binnen 1 minuut gratis jouw opdracht (nieuwe ads opzetten of bestaande ads optimaliseren) en ontvang tot wel 4 relevante offertes.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de Google Ads offerte? Een gespecialiseerde SEA freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal geweldige ads voor jou opzetten of optimaliseren.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Als het een eenmalige opdracht betreft ontvangt je een update zodra deze klaar is. Doorlopende Google Ads optimalisatie? Bekijk dan onderstaande opties. Wij verzorgen dan de volledige setup + de maandelijkse optimalisatie.

Ga met een vaste samenwerking voor constante online groei

Alleen voor ondernemers die serieus willen doorpakken

01

SEA 2

Eigen SEA-team

In overleg bepalen wij welke SEA-diensten nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen. Dit strategische SEA-plan zal worden uitgevoerd door een team van SEA-specialisten. Ook wijzen wij 1 vast contactpersoon aan. Dat is efficiënt groeien!

02

SEA 3

Alles via 1 factuur

Toegang tot alle SEA-diensten en slechts 1 factuur betalen? Bespaar jezelf de moeite van (1) het zoeken naar geschikte SEA-freelancers (2) het factureren aan talloze verschillende partijen. We got your back!

03

SEA 4

Probleemloos groeien

Komen wij er tijdens de samenwerking achter dat jouw bedrijf meer kan profiteren van een bepaalde advertentievorm (affiliate marketing, social media advertenties), dan zullen wij deze upgraden of omwisselen. Zo wordt het advertentiebudget optimaal ingezet.

Onze SEA-samenwerkingspakketten

Wij bieden 3 standaard vaste SEA samenwerkingspakketten. Uit ervaring is gebleken dat deze pakketten alle benodigde elementen bevatten om online te scoren en jouw SEO-bedrijfsdoelstellingen te behalen. Uiteraard kunnen wij een maatwerk pakket voor jouw samenstellen mocht dat nodig zijn. Plan daarvoor direct een intake!

Ga ook online scoren met SEA!plan mijn intakeplan mijn intakeplan mijn intake

Meest gekozen

Vliegende start


300/pm
+ €600 opstartkosten

Doorbijters


14%/pm van advertentiekosten + €1000 opstartkosten

Marktleiders


12%/pm van advertentiekosten + €1800 opstartkosten

Advertentiekosten (betaald aan Google)€0 – 2,500€2.500 – 15.000€15.000+
Target van het aantal zoekwoorden400200010.000+
Google Search Netwerk SEA 5 SEA 5 SEA 5
Google Display Netwerk SEA 5 SEA 5 SEA 5
Google Shopping Netwerk

SEA 5 SEA 5
Eigen executive Google Ads expert SEA 5 SEA 5 SEA 5
Persoonlijke meetingsPer kwartaalPer kwartaalPer maand
Gepersonaliseerd dashboard met betaalde goal voltooiingen (leads & conversies). SEA 5 SEA 5 Per SEA 5

Hulp nodig?

Extra vragen over het adverteren binnen Google? Of wil je meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen helpen waar we kunnen! RAWR

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Menu