Een Freelance Online Marketing Expert bij jou op locatie nodig? 

Liever een freelance online marketeer bij jou op de werkvloer? Dat snappen we. Plan hiervoor direct een vrijblijvende intake. Wij zullen voor jou de geschikte match vinden!

Freelance online marketeer 1

Wat is een freelance online marketeer?
Freelance online marketeer in-house 

in-house marketeer - Digital Dinosaurs

Een in-house marketeer is niets meer dan een personeelslid dat tijdelijk bij jullie intern komt werken. Het enige verschil is dat de freelancer niet op de loonlijst staat, maar maandelijks een factuur stuurt voor de werkzaamheden. Het inhuren van een in-house marketeer is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt door de vele voordelen die het biedt ten opzichte van een extern online marketing bureau.

48%
stijging in efficiëntie binnen het team door het snelle sparren

26 jr. 
is de gemiddelde leeftijd van onze in-house dino’s

17 
jaar ervaring op gebied van interim en freelance

De skills van onze freelance online marketeers

Online marketing kun je uitbesteden aan een speciaal bureau, maar een talentvolle online marketeer in-house is nog veel beter. Zo kun je optimaal sparren, kan de marketeer meegaan in de bedrijfsvoering om zo de look and feel online nog beter uit te stralen, én heb je veel persoonlijker contact dan via een scherm! De freelance marketeers van Digital Dinosaurs beschikken over de volgende skills:

01

Freelance online marketeer 2

SEO-optimalisatie

Van diepgaande techische SEO-analyses tot het optimaliseren van de website voor local SEO. De freelance SEO-specialisten zorgen ervoor dat jij gevonden gaat worden in de zoekresultaten van Google. Door in-house te werken kunnen zij nog direct schakelen met jullie webdeveloper voor supersnelle implementatie.

02

Freelance online marketeer 3

Content marketing

Wil je echt opvallen met de content op jouw website? Laat een freelance content marketeer dan epische teksten schrijven. Ga bijvoorbeeld voor nieuwe SEO-teksten, blogberichten of een whitepaper. De in-house freelancer kan direct schakelen met jullie designer voor de ontwikkeling van unieke (en deelbare) content.

03

Freelance online marketeer 4

Google Ads (SEA)

Als je graag extra inzicht wilt in de opzet en de optimalisatie van Google advertenties, dan is een in-house SEA freelancer de juiste keus voor jou. Schakelen direct met de SEA specialist over de budgetten, de landingspagina’s, looptijden en meer! Geen lange wachttijden maar directe uitvoering bij jou op locatie.

04

Freelance online marketeer 5

E-mail marketing

De freelance e-mailmarketing specialisten komen graag bij jou op locatie. Samen met jouw team kunnen ze gerichte e-mailfunnels opzetten, bestaande mailinglijsten uitbreiden en potentiële klanten overtuigen tot een aankoop. Door de samenwerking kunnen e-mails ook sneller worden goedgekeurd en verzonden!

05

Freelance online marketeer 6

Social media marketing

Instagram, Facebook of LinkedIn marketing, you name it – we got it. Onze freelance social media experts knallen geweldige content op de juiste kanalen voor het behalen van jouw doelstellingen. Samen op locatie ontwikkelen wij unieke organische posts of gerichte advertenties die na goedkeuring direct online gezet kunnen worden.

06

Maatwerk online marketing - Digital Dinosaurs

Conversie optimalisatie

Geen leads of conversies op jouw website? Laat een CRO freelancer bij jou op locatie naar de site kijken. Alle knelpunten worden in kaart gebracht en kunnen vervolgens in overleg met jouw team worden opgelost. Trek dat conversiepercentage direct omhoog!

30% van bedrijven is ontevreden over hun huidige online marketing bureau

30%
30%

50% kan er bespaard worden op de marketing kosten wanneer er een in-house marketeer wordt aangenomen

50%
50%

48% is de gemiddelde verhoging van efficiëntie door een in-house marketeer 

48%
48%

De voordelen van een in-house marketeer

Digital Dinosaurs bestaat uit een kudde professionals die met liefde bij jou op locatie komt voor een periode die jij bepaalt. Full-time, part-time, maanden, weken, thuis of op locatie. Alles kan! Daarnaast heb je senior resultaat voor de prijs van een junior. Ook zijn al onze dino’s op de hoogte van de laatste digitale marketing trends en ontwikkelingen. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

User free icon

Een in-house marketeer zonder verplichtingen

Je hebt een tijdelijk tekort aan personeel door ziekte, verlof of een andere situatie en wil daarom het gat dichten met een professional, zonder ergens aan vast te zitten. Een dino zal meteen voor jullie klaarstaan!

Alarm free icon

Direct in-house marketing kwaliteit tot je beschikking

Geen abonnement bij een extern online marketing bureau, maar wel online marketing in-house kwaliteit? Een objectieve, tijdelijke professional is dan de beste uitkomst.

FAQ freelance marketeer in-house

pijl
pijl naar beneden

Yes: natuurlijk wil ik groeien met mijn onderneming! Ik ga daarom ook graag aan de slag met een ervaren in-house marketing freelancer

pijl rechts

Kennismaken?

Het hebben van een freelance online marketeer binnen jouw team heeft enorm veel waarde dankzij bovengenoemde voordelen. Aan de hand van jouw wensen kijken we samen naar welke dino zich het beste in jouw organisatie kan vastbijten!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Freelance Online Marketeer Op Locatie | 100% Flexibiliteit

Breidt jouw team (tijdelijk) uit met een ervaren freelance online marketeer. Geen vaste contracten of andere verplichtingen. Beschik direct over talloze online marketingskills die jouw marketingteam een boost kunnen geven. Denk hierbij aan SEO, Google Ads, Affiliate Marketing, Content Marketing, Social Media Marketing, Conversie Optimalisatie, E-mail Marketing, Webdesign en Online Marketing Maatwerk.

Service Type: Freelance Online Marketeer op Locatie

Price: $$-$$$

Currency: EUR

Menu