Kom in contact

Onze kudde van freelance specialisten staat te springen om jouw vragen te beantwoorden en jouw online marketing opdracht af te ronden.

Don’t be a stranger
Just say hello.

E-mail:                 [email protected]
Telefoon:            +31614291439
Vragen:                FAQ

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Tool voor landen check

Adres:                 Schepenen 7, 8232 DB, Lelystad
Kvk-nummer:    71907203
BTW-ID:              NL858898081B01

Digital Dinosaurs B.V. is het eerste Nederlandse platform dat gespecialiseerd is in alles op het gebied van online marketing. Kom in contact met een van onze freelance online marketing dino’s er ervaar zelf de voordelen. Heb je vragen over onze diensten of wil je graag een oplossing op maat? Neem dan gerust contact op en we zijn snel bij je terug. RAWR!

Instagram
LinkedIn

FAQ Opdrachtgevers

Voor welke marketing taken kan ik opdrachten plaatsen?
Wat kost een account?
Hoe zit het met de administratie?
Voor welke marketing taken kan ik opdrachten plaatsen?

Op het platform kunnen opdrachten geplaatst worden voor de categorieën SEO, vertalingen, content en social media. Omdat sommige opdrachten geen vaste prijs kennen door teveel variabelen, hebben we een speciaal team van experts. Deze zijn in te huren voor grotere en complexe opdrachten of vaste samenwerkingen. Denk aan het bouwen van websites, het onderhouden van SEO op maandbasis, of voor het opzetten en/of optimaliseren van campagnes.

Wat kost een account?

Het aanmelden bij Digital Dinosaurs is helemaal gratis. Na het plaatsen van een opdracht krijg je een offerte per mail die je kunt accepteren of wijzigen. Een percentage hiervan is voor Digital Dinosaurs en het andere deel is voor de dino.

Hoe zit het met de administratie?

Die doen wij! Alle offertes, facturen en uitbetalingen aan dino’s worden door ons gedaan. Dat is nog eens leuk ondernemen! Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is het plaatsen van opdrachten en het downloaden van de resultaten.

FAQ Freelance dino’s

Kan ik meerdere opdrachten aannemen?
Kan ik voor meerdere vakgebieden werken?
Wat zijn de gemiddelde inkomsten?
Hoe zit het met uitbetalen?
Moet ik ingeschreven staan bij de kvk?
Kan ik meerdere opdrachten aannemen?

Zeker! We hebben wel een limiet om ervoor te zorgen dat iedere dino de kans krijgt opdrachten aan te nemen. Wanneer een opdrachtgever tevreden is over jouw werk heeft hij de mogelijkheid een nieuwe opdracht meteen aan jou te geven. Zet dus altijd je beste pootje voor!

Kan ik voor meerdere vakgebieden werken?

Dat kan zeker. Bij het aanmelden op het platform krijg je de vraag voor welke van de gebieden (SEO, content, vertalen en social media) jij aan de slag wil. Voor ieder vakgebied krijg je dan een kleine test om je niveau te meten. Als je later voor meerdere vakgebieden wil werken kun je via jouw account een aanvraag doen. Je krijgt dan een nieuwe testopdracht.

Wat zijn de gemiddelde inkomsten?

Wat je verdient hangt af van hoeveel opdrachten jij aanneemt. Bij Digital Dinosaurs liggen de uurlonen aanzienlijk hoger dan bij een vaste baan, dus hoe actiever jij bent, hoe meer je verdient.

Hoe zit het met uitbetalen?

Je bepaalt zelf wanneer je jouw verdiensten wil ontvangen. In jouw account kun je het bedrag laten storten op jouw rekening. Bij het uitbetalen ontvang je in jouw mail een bevestiging van dit bedrag.

Moet ik ingeschreven staan bij de kvk?

Nee, omdat je werkt onder de naam Digital Dinosaurs hoeft dat in dit geval niet.

Menu