Jouw opdracht uitbesteden aan een Affiliate Marketing Freelancer?

Schrijf je binnen 2 minuten in op het platform en kom direct in contact met specialistische affialiate marketing freelancers.

Affiliate marketing 1

Affiliate marketing
Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een prestatiegerichte samenwerking waarbij een affiliate (een website eigenaar/adverteerder) een commissie verdient voor het promoten van een product of dienst van een ander. Dit gebeurt op een no-cure, no-pay basis.

Affiliates krijgen dus alleen betaald wanneer hun promotie-inspanningen leiden tot een transactie. Dit zorgt ervoor dat het één van de populairste en gemakkelijkste manieren is om snel online geld te verdienen.

Homepagina affiliate marketing Digital Dinosaurs

7 vormen
Blogs, SEA, Cashback, Vergelijkers, E-mail marketing, Social media & Kortingscodes

50%+
Is soms de commissie die je moet overwegen om affiliates binnen te halen

81%
Van marketeers maakt altijd gebruik van affiliate marketing

Affiliate marketing bij Digital Dinosaurs (onze werkwijze)

Op basis van jouw product of dienst zullen onze freelance affiliate marketing experts een optimale strategie creëren en (na overleg) doorvoeren. Zij nemen jou al het werk uit handen. Van de technische setup tot het contact met de affiliates. Een complete stapsgewijze uitleg van onze succesvolle werkwijze staat hieronder:

01

Affiliate marketing strategie opstellen

Strategie bepalen

In overleg bepalen wij welk affiliate type en vergoedingsmodel het beste gaan werken voor jouw product of dienst. Dit wordt gedaan op basis van reeds bewezen industrie-standaarden en geteste freelancer ervaringen.

02

Maatwerk online marketing - Digital Dinosaurs

Technische setup

Na aanmelding op het affiliate marketing netwerk zal de freelance expert de vereiste trackingcodes (en conversiepixel) op jouw website installeren. Deze zijn nodig om de commissie toe te wijzen aan de juiste affiliate partner.

03

clipboard met checklist

Campagne opzetten

Het goed opzetten van de campagne is cruciaal voor het werven van relevante publishers. Zo zullen alle campagnevoorwaarden (zoals bepaald in de strategie) en de campagneomschrijving (zoals USP’s) moeten worden ingesteld.

04

promotiemateriaal affiliate marketing

Promotiemateriaal

Maak het publishers zo gemakkelijk mogelijk om jouw producten/diensten te promoten door zelf promotiemateriaal aan te leveren. Vanuit de industrie geldt: minimaal 6 afbeelding banners, 10 tekst linkjes en een georganiseerde productfeed.

05

Affiliate marketing rss feed setup

Productfeed setup

De freelancer bouwt een goede productfeed. Deze zorgt ervoor dat publishers jouw producten (met up-to-date informatie) gemakkelijk kunnen tonen op hun website. Jouw affiliate marketing campagne heeft hierdoor veel meer kans van slagen.

06

grafiek affiliate marketing

Campagne optimalisatie

Als de campagne loopt is het van belang deze te optimaliseren. Denk hierbij aan het benaderen van nieuwe publishers, het onderhouden van contact met bestaande publishers, promotiemateriaal updaten en A/B testen van de campagnevoorwaarden.

Affiliate marketing voordelen - Digital Dinosaurs

Affiliate marketing voor jouw product/dienst

Benieuwd of affiliate marketing iets voor jou is? Wij hebben de belangrijkste punten nog even voor je op een rijtje gezet. Zijn er nog onduidelijkheden? Bekijk dan ook zeker eens onze affiliate marketing FAQ’s of neem contact op!

  1. No cure, no pay. Je betaalt pas als er iets verkocht is.
  2. Snel nieuwe klanten. Je hebt immers een enorm bereik bij jouw doelgroep.
  3. Weinig inspanning. Doordat wij alles uit handen nemen hoef jij je nergens druk om te maken.

FAQ affiliate marketing

pijl
pijl naar beneden

Yes: ik ben er klaar voor om direct te gaan knallen met affiliate marketing!

Maybe: ik weet niet zeker of affiliate marketing voor mij geschikt is

Affiliate marketing 7
pijl rechts

Hoe upload ik mijn affiliate marketing opdracht?

01

Stappenplan Digital Dinosaurs 1

Opdracht uploaden

Affiliate marketing freelancer nodig? Upload gratis jouw affiliate marketing verzoek (nieuwe campagne opzetten of bestaande campagne optimaliseren) en ontvang tot wel 5 relevante offertes.

02

Stappenplan Digital Dinosaurs 2

Dino aan de slag

Akkoord met de affiliate marketing offerte? Een gespecialiseerde affiliate freelancer bijt zich direct vast in jouw opdracht en zal de campagne opzetten of verbeteren.

03

Stappenplan Digital Dinosaurs 3

Opdracht afgerond

Je ontvangt een update zodra de campagne is opgezet. Laat de campagne vervolgens maandelijks onderhouden om er (zonder omkijken) het maximale uit te halen!

Affiliate marketing gerelateerde vragen?

Haal meer uit jouw website met een affiliate marketing freelancer van Digital Dinosaurs. Plaats jouw opdracht gratis online en bekijk de offertes van de dino’s. Vragen over affiliate marketing of de mogelijkheden? Neem dan even contact op!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Digital Dinosaurs achtergrond homepagina website
Landschap home voor mobiel - Digital Dinosaurs
Menu